Bır konu acıyorum kımse cevap vermıyor yardım edın ya samsung mesaj hafıza sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
golge9

golge9

Üye
    Konu Sahibi
Bır konu acıyorum kımse cevap vermıyor yardım edın ya samsung mesaj hafıza sorunu
arkdaslar kacıncı konu acıyorum bana gıcıklıgınız mı var.. kımse yardım etmıyor benımde bılmedıgım konular var.mesala samsung gt 5603 telfonum var 500 telefon mesaj hafızası saklıyor ama 300 falan olurken mesaj hafızası dolu dıyor bır acıklama yaparsınız sevınırım...

--------------- Ekleme ---------------

yuh ya yok mu bılen valla yuh bız o kadar yardım edelım sız etmeyın soz 1mılyon uye var!

yuchell89

yuchell89

Üye
ben de aynısını yaşıyorum. o kadar araştırdım buna çözüm bulan yok ben görmedim. bende de 220 civarında doluyor. gidenleri de eklesen topu topu 300 oluyor. bi çözüm bilen paylaşırsa memnun olurum

jazz5603

Üye
evet aynisini bende yaşiorum 200 msj da doluyo gidenleri silmemde etkilemio bu nsl iş anlamadım tlfondan soğdum valla..

Amedly Fatih

Amedly Fatih

Kapalı Hesap
kardesım oyle seylerı kafaya takmanın bı anlamı yokkı en basıt yontem onemsız mesajları sıl hafızan bos kalsın

golge9

golge9

Üye
    Konu Sahibi
abıcım nasıl kafana takmıcan telefon hafızası 500 bızımkısı 300 alıyor arada 200 mesaj var 50 degıl 100 degıl 200 mesaj oonemlı mesajlar olsa enreye saklıcan bırı bu cozumu bulursa cennetlık olcak bende arastırıyorum ama bulamadım

yuchell89

yuchell89

Üye
mesajları hafıza katına kaydetme diye bi şey var mı acaba? öyle olsa güzel olurdu. ayarları kurcaladım bi sonuç çıkmadı. bunu kimse takmıyor heralde

Amedly Fatih

Amedly Fatih

Kapalı Hesap
valla kardes yardım etmek cok ısterdım ama edemıcem

Dracule Mihawk

Dracule Mihawk

Üye
istersen destek böLümüne bi bak..

yuchell89

yuchell89

Üye
destek bölümü neresi?

darklordozan

darklordozan

Üye
evet telefon tam 500 msj almıyor ama bazı msjlar 2-3-4... msj olduğu için fazla yer kaplıyor ve sanırım 'ş,ü,ğ,ç...' gibi türkçe karakterler msj içinde fazla yer kaplıyor msjın boyutu büyüyor olabilir yani tahmin ediyorum sadece tam bilmiyorum...birde saklamak istediğiniz msjları klasörlerimde bi klasör oluşturup oraya atarsanız belki bi bakıma çözüm olabilirde.. olmayabilirde. (: ..pek yardımcı olamadım ama telefon böyle yani 200 küsürden fazla msj almıyor...

beowulf_ahmet

beowulf_ahmet

Üye
Arkadaslar bende samsun g800 vardı ve 200 msjda doluyooo illallah ettırdı yemın edıyorum kırdım telefonu suan n79 kullanıyorum süper yaa istemedıgın kadar msj kaydedıyo

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...