ya arkadaşlar bir el atsanızda şu tom cat 2 ama 2 çıktı iphone 4 te oynadım harika bizde edinsek..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

gecenemi26

Üye
    Konu Sahibi
ya arkadaşlar bir el atsanızda şu tom cat 2 ama 2 çıktı iphone 4 te oynadım harika bizde edinsek..
symbian 3 e uyarlamak çok mu zor konu hakkında net bir bilgim yok fakat ilk oyuna göre kedi tam harika tepkiler veriyor ve çok güldürüyor.. Çok beğendim..

TALKİNG TOM CAT 2..

Ayarlayabilecek arkadaşa şimdiden çook teşekkürler!!!:tşk:

polluxea♪

polluxea♪

Üye
kardes işletim sistemleri cok farklı yani hayatta uydurulmaz symbiana....beklemedeyiz anlıycagn |-)

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Evet öyle basit bir çevrim işi değil bu işlem, yapımcı firmanın Symbian versiyonunu çıkarmasını beklemekten başka çare yok...

XER01

XER01

Üye
Symbian'la pek ilgilenmiyor artık uygulama geliştiricileri..

• Beğen
Tepkiler: Kedi Yavrusu ve ~N.A.W.Y~

Kedi Yavrusu

Üye
ayarlayabilecek arkadaşa teşekkürler diyor adam yaaa, ahahahaa...

sanki kolayca hemen ayarlanıyo da biz üşengeçliğimizden ayarlamıyoruz o kadar programları

• Beğen
Tepkiler: XER01
PriZm

PriZm

Üye
doğru.Örneğin ,Gameloft neredeyse Symbiandan desteğini çekti Gameloftun sitesine girdiğinizde orda Android games , İOS Games yazıyor symbianı çıkarmışlar listeden:|

• Beğen
Tepkiler: tavbiy ve XER01
Artles

Artles

Üye

Kardeşim sen bela mısın ? Her symbian konusuna yorum yazmak zorunda mısın ? Şimdi diceksin istediğim yere yorum yaparım, yapamazsın ! Tartışmaya sebep olamazsın.Git kendi forumuna ya allah allah.

Desteğimi çektiyse Androidlileri niye ilgilendiriyor onu anlamış değilim ? ! Bırakda onuda biz konuşalım artık.

pta123

pta123

Üye
o ban yemek istiyo kardeş kaşınıyo yüssüz istenmedigi yerde duracak kadar

XER01

XER01

Üye
Kardeşim sen bela mısın ? Her symbian konusuna yorum yazmak zorunda mısın ? Şimdi diceksin istediğim yere yorum yaparım, yapamazsın ! Tartışmaya sebep olamazsın.Git kendi forumuna ya allah allah.Desteğimi çektiyse Androidlileri niye ilgilendiriyor onu anlamış değilim ? ! Bırakda onuda biz konuşalım artık.
N8 sahibiyim mutlu oldun mu şimdi öğrenince :)

mfb2

mfb2

Üye
yandroidcilerde her olumsuz konuda var sazanlar ..

XER01

XER01

Üye
Te Allahım ya yine androidçi fandroid falan yazmışlar..

Yahu N8 kullanıyorum, geliştiricilerin Symbianla ilgilenmedigi görüyorum foruma da yazıyorum 1100 lira saydım N8 e.. Dogru düzgün oyun ve uygulama yok.. Gamelofta yalvarmadıgımız kaldı bir oyun icin.

cardanadam

cardanadam

Üye
ya adamlar symbian^3 e oyun ve proğram çıkartsalar ne olacak annada çalışmıyacak bir çoğu annaya çıkartsalar belleye geçicen bu seferde bellede çalışmıyacak adamlar geçiş sürecinin bitmesini bekliyor

XER01

XER01

Üye
ya adamlar symbian^3 e oyun ve proğram çıkartsalar ne olacak annada çalışmıyacak bir çoğu annaya çıkartsalar belleye geçicen bu seferde bellede çalışmıyacak adamlar geçiş sürecinin bitmesini bekliyor
Güncelleme gelince program ve oyunlar uyumsuz olmaz ona göre ayarlarlar. Anna ile yükledigim hiç bir programda sorun yaşamadım..Geliştiriciler Symbianla ilgilenmiyor ne yazıkki artık..Oyun ve uygulama cikmamasınım sebebi.

Dampierre

Dampierre

Üye
Nokia oyun üreticileriyle anlaşma yapmadığı sürece bize ne oyun çıkar ne de uygulama. Ama bana kalırsa belle gelince oyun sayısı artar, çünkü Pr1.2 performans adına düşük bir sistemdi, asphalt 6 kasıyordu nerdeyse, çin annasına geçince kasma sorununun tamamen kalktığını gördüm ama işlemci kullanımı %95'ti, yani eğer n8 oyun kasıyorsa bilinki işlemci darboğaz yapıyor. Yeni çıkan 1 ghz belleli telefonlara ayak uydurmak adına orjinal bellede n8'in 680 mhz e düşürülmüş işlemcisini 800'e yani orjinal hızına çıkartırlar. (Çıkartacaklarından hiç umudum yok ama umarım çıkar :D)

SilentOne

SilentOne

Üye
çıkartırlarsa 740 a çıkarırı başkada çıkrtamazlar

Kedi Yavrusu

Üye

yukarıdaki arkadaş bilinen bir şeyi söylemiş. Ne tartışma çıkaracak bir mesaj, ne de Symbian'a saldırı görüyorum ben yukarıdaki mesajda.
Siz görüyorsanız orası ayrı.

gecenemi26

Üye
    Konu Sahibi
SLM ya arkadaşlar sadece ricada bulundum nedir o öyle biz bilmiyomuyuzlar sen dedin diye mi yapacazlar felan?? Ben oyunu gördüm oynadım ve gerçekten benzerlerinden çok farklı v üstün o yüzden paylaşmak istedim.. ne diyelim inşallah çıkar..

C-7 ve N8 leri satmak zorunda kalamayız...

tavbiy

tavbiy

Üye
valla bir tomcat için telefonumu satıpda iphone almam. ben n8 alırken belli seylere dikkat ettim. aradıgım kriterler vardı. 1. si ekran ölçüsü tam benim için ideal ve cebimde çok uygun. 2.3..4. diye sayarım. ben kendim esnaf ve telefon satısı da yapıyorum. nice elektronik ürünler geciyor elimden ama benim için en ideali bu şimdilik. ben n95 mi duvara çarpmasaydım bu n8 bile almazdım. aslında kıyaslayacak olursam n95 bazı ozellikleri n8 de yok. malesef. işte sonuçta bu herkesin yorumları okuyarak kendi tercihini yapabilecegi ve alırken kendi kararı ile adım atacagı bir ortam buradaki her üye sadece birbirine destek olmak için burada seninki kötü benimki böyle gibi tartışmalara aslında hiç gerek yok degilmi

saygılarımla.

time_shift

time_shift

Üye
arkadaşım sizin dediğiniz gibi zor yada imkansız bişe değil destek yok sadece symbiana ! talking tom symbian için var ama adamlar hiç güncellememiş v.1 ondan iş görmüyo 2.cisinide yapabilirler yapmıyolar destek yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt