Y Ü R E K T E S İ N . . . maxicep yardımseverler derneği

Sponsorlu Bağlantılar

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
besiktasta size sallyor:naughty:

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
yav dur daha erken bir intertoto kupasına gidinde o zaman sallarsınız oradan el

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Orada güçlü rakipler yok iyi . Ya da İngiliz takımı :D

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
biz şampiyonlar liginde 0 çekmedik o daha ayıp o ingiliz takımlarının hepsini yendik ali biliyorsun en son manu liverpool chelsea ;)arada bacelona 3-0 :eheyai 0 çekmek daha kötü oraya uygun olmadığın ortaya çıkıyor bu sonuçlar farklı skorlar olabilir devamlı oluyor bunlar anlık şeyler ama o çekmedik o yenildiğimiz takımı yendik bir maç önce

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Avrupa da sıfır çektik , şampiyonlar liginde yarı finalin kapısından döndük . Kısa zaman da Türkiye deki en büyük başarıdır . Nabbberrrrr ..

Siz ne yaptınız :D

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
kapıdan döndük diyor :ehe

Şampiyon Kulüpler Kupasında 1986-87 sezonunda çeyrek final gören Beşiktaş , UEFA Kupası'nda en iyi derecesini 2002-2003 sezonunda, Mircea Lucescu yönetiminde almıştır, Beşiktaş çeyrek finale kadar çıkmış, bu turda İtalya'dan Lazio'ya elenmişti

Alicim sidik yarıştırmayı bırakalım ne yaparsan ne dersen de tek gerçek var o da beşiktaş ilklerin ve teklerin takımı bu hiç bir zaman değişmez biz centilmenlik kupasını 19 kere allmışız(en fazla alan takım) biz bunlarla övünüyoruz ötesi yok yani bu yılda alıcaz ama bazı klüpler sadece çirkeflikleriyle hatırlanacak

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Başarılar diliyoruz Beşiktaş klubüne .. :naughty:

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
:ehe teşekür ederiz :D

EroL

EroL

Emekli Yönetici
kardeş burayı maça çevirdiniz ama :)

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
smileyden iyi :p:hih::smdance:

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
erol Hayatımız futbol olmuş başka türlü hayatın dertleri unutulmuyor ne yaparsın gerçi bu kazandığın zaman geçerli kaybettiğin zaman dahada bir hüzünleniyor insan :d:

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
neden hüzünleniyosunuız kardeşim ya takım sevgisi maç sevgisinden büyük olmalı :ehe

EroL

EroL

Emekli Yönetici
bi takım insanlar maçlarda olaylar çıkarıyolarmış

EroL

EroL

Emekli Yönetici
o sahadaki çimleri ayaklarıyla yolan şahsiyetin adı neydi

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
Halit kelimeleri yanlış değerlendiriyorsun kardeşim benim cümlemdeki anlatımdan çıkan sonuç maç kaybedince takım sevgimiz azalıyor anlamında değil maç sonucu eğer kötü bittiyse sonuca istinaden insanlar hüzünlenir eğer maç kaybedince takım sevgisi azalmış olsa bir tane seyirci bulamassın maça gidicek
:)

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
Halit kelimeleri yanlış değerlendiriyorsun kardeşim benim cümlemdeki anlatımdan çıkan sonuç maç kaybedince takım sevgimiz azalıyor anlamında değil maç sonucu eğer kötü bittiyse sonuca istinaden insanlar hüzünlenir eğer maç kaybedince takım sevgisi azalmış olsa bir tane seyirci bulamassın maça gidicek
:)

kardeşim yanlış anlamadım ya benim fikrim o sen yanlış anladın:) takım yenilsede hüzünlnmemek lazım

o sahadaki çimleri ayaklarıyla yolan şahsiyetin adı neydi

caterpillar

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
Halit bu dünyada beni bir tek sen anladın sende yanlış anladın :d:

EroL

EroL

Emekli Yönetici
Tamam arkadaşlar kavga etmeyin ya sakin olun , Levent yapma kardeş, halit sakin ol yahu

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
bırakın beni tutma eroll :ehe daha çok gaza geliyor insan yapma deyince :d:

Üst Alt