Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Y Ü R E K T E S İ N . . . maxicep yardımseverler derneği
Sponsorlu Bağlantılar
EroL
Emekli Yönetici
Arkadaşlar yapmayın sakin olun sizin gibi arkadaşlara yakışmaz yahu. Halit kardeş bi su iç kendine gel
tragedie
Emekli Yönetici
daha kavga çıkınca ayırmıyorum ayırınca hem daha çok birbirlerine saldırıyorlar hemde arada banada sallıyorlar ellemesen kendi kendine ayrılıyorlar
EroL
Emekli Yönetici
Kardeş burda halitle sen kavga ediyonuz şimdi ben ayırmasam olurmu yahu.
tragedie
Emekli Yönetici
kavga etmiyoruz kardeşim Halit şu aralar zor bir süreç geçirdi alex denen adamın yüzünden o yüzden fazla üstüne gitmiyorum ne yapalım idare ediyoruz
haltie
Üye
Konu Sahibi
valla zor günleri sizin geçirmeniz lazım hakem ve blica nedeniyle koca klüp bunlara mı kaldı
tragedie
Emekli Yönetici
boş ver halit bunları başarısız olmanın 40 milyon sebebi olabilir ama bir tek özürü yoktur
haltie
Üye
Konu Sahibi
sonuç önemlidir tabiki
tragedie
Emekli Yönetici
Halit içimden bir his bu erolun bizi kavga etttirmeye Çalıştıgı söylüyor aynısı sendede oluyormu
haltie
Üye
Konu Sahibi
bende olmuyor kardeşim takım sevgisi gibi bende de arkadaş sevgisi önde hahahah şaka kardeşim ya bak erolun gazı bunlar hala
tragedie
Emekli Yönetici
haltie
Üye
Konu Sahibi
EroL
Emekli Yönetici
Bayramın mübarek olsun Halit
haltie
Üye
Konu Sahibi
sağol kardeşim seninde geç oldu ama kusura bakma
tragedie
Emekli Yönetici
EroL
Emekli Yönetici
Ağalar beyler oku oku, nereye kadar gider bu yahu. Beynim kaynadı resmen
haltie
Üye
Konu Sahibi
iyi günlerin bunlar
EroL
Emekli Yönetici
Okul güzelde sınavlar güzel değil sınavsız okul yokmu yahu
haltie
Üye
Konu Sahibi
bu sınavlar en kolayları
DiaBLoS
Admin
bilgin35
Üye
siz yardım severler size bir sorum olacak. ben bu sitede oyunlarımı nasıl paylaşabilirim