XXJK1 bada 1.2 de spoof edemiorum deiştimi yükleme sistemi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
frager

frager

Üye
    Konu Sahibi
XXJK1 bada 1.2 de spoof edemiorum deiştimi yükleme sistemi
XXJK1 e güncelledim eski yöntemle olmuyor hafıza karının üstünde kırmızı bi çizgi war
__@@bada_applications@@__ adlı klasöre OspHomeExt adlı klasör geldi hepsi o klasöre yüklenio fakat isim fln hiç bişii gözükmüo yardım pls

tele flash atıp xxJID' yükledim ardın xxJK1 i kurdum sorunsuz die fakat sorunlu buda galiba yada sistem deişti benm haberim yok bi aydınlatırsanız m.o

badem55

Üye
Sanırım Samsung duruma uyandı ve yazılım güncellemesi ile spoof olayına önlem aldı.Bende de yazılım güncellemesi sonucunda hem daha önce spoof ettiğim oyunlar artık çalışmıyor hem de spoof işlemi başarılı gözükse de işe yaramıyor. Ayrıntılı bilgisi olan ve çözüm yollarını bilen arkadaşlar paylaşırlarsa sevinirim. Çünkü forumlarda hızla bu şikayetlerin sayısı artacak gibi görünüyor.
Not : Henüz güncelleme yapmamış arkadaşlar biraz daha beklesinler derim.Sonra kafanızı duvarlara vurmayın. :vur:off:

hakan5637

Üye
....................................................................................

frager

frager

Üye
    Konu Sahibi
hepsi hafıza kartına işaretli hafıza kartına yüklenio dediim gibi bada aplication kalsöründe yen i bi klasör oluşuo OspHomeExt adında ..

hakan5637

Üye
..................................................................................
OspHomeExt klösörüne oyunların sadece sanal dosyalarını attıgını ve __@@bada_applications@@__ klösörünün içine yüklenen oyun ve uygulamalarında OspHomeExt klösörünede yüklendiğini gördüğünmüzde ne demek istediğimi anlayacaksınız ben şu anda tüm güncellemelerde oyunları çalıştırıyorum ama yazdıklarım nedense palavra niteliğinde

mavrick

mavrick

Üye
bak tekrar yazıyorum var sayılan hafıza değil AYARLAR > UYGULAMALAR > YÜKLEME AYARLARI > HAFIZA KARTI SEÇİLİR sen hala yazıyı okumamaya çalışıyorsun varsayılan bellek ayarları değil :allalla:

hakan sen arkadaşın derdini anlamıyosun hafıza kartına girip o dosyayı araştır fragçı ankara diyo sen kara diyosun fragçının sorunu bendede var sagolsun arkadas paylasmıs sorunu ve kinmse bisey yapamıyo bu duruma

Anußis

Anußis

Üye
aynen öyle benmde s8530da ardefendere shifti yüklüyorum spoof çakıyorum ancak simge falanda geliyor oyna girmeye calısınca işlem yapmıyor... hiç basmamışım gibi oluyor jvjk4 sürümünüde ben kullanıyorum ... bada 1.2

az1986

az1986

Üye
Son gunlerde samsung apps ismli pro guncellendi belkimde spoof olayini bununla kapadilar arkadaslar

osman83

Üye
bende az önce güncellememi yaptım 1.2ye zar zor geçirdim dil değiştirerek vs. sonra spoof olayını duydum meğersem uyuyormuşu bu zamana kada :) denedim olmadı formlara bir baktımki güncelleme yapmaz olaymışım bekliyoruz bakalım yeni spoof türü programları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt