XWidget V.1.0.7.1 [HG Türkçe]

Sponsorlu Bağlantılar

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
XWidget V.1.0.7.1 [HG Türkçe]

Kendi içinde widgetlerin bulunduğu uygulumadır

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Murat Alper, piyanistkadir21, Anil-D ve 2 diğerleri

anılbaran

anılbaran

Üye
:tşk:

98farom98

98farom98

Üye
:tşk:

Fenomenon

Fenomenon

Üye
Bence en iyi widget uygulaması
Tabletimde HTC sense 5 hava durumu yüklü. Çok güzel duruyor.
Çeviri için teşekkürler

dark3434

Üye
çok teşekkür ederim.iyiki varsınız.bu siteye hayranım.

Buhara15

Üye
Yeni versiyonu çıkmış galiba eline sağlık. ..

ÇaRşI 2387

ÇaRşI 2387

Üye
tesekkurler eline sağlik

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Yok kardeş yeni sürümü yükledim ama ingilizce
Ben şimdi baktım. Çevirirken eski sürümü çevirmişim ben. 5 aralıkta çıkmış o güncelleme. Boş vaktimte yeni sürümü çevirip konuya ekleyeceğim. Zaten yeni güncellemede de Orjinal Türkçe olarak gelecektir
Eklenti Son Sürüme Güncellendi

sbilen

sbilen

Üye
Teşekkürler

hastaa

Üye
Teşekkürler emeğinize sağlık

YaşlıTaşCocuk54

YaşlıTaşCocuk54

Üye
Teşekkürler

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Rica ederim

nazmi28

nazmi28

Üye
İndirilen hava widgeti türkçe değil ingilizce çıkıyor bunu nasıl düzelticeğiz...
Aylar sıcaklık değerleri vb gibi

piyanistkadir21

piyanistkadir21

Üye
Teşekkürler

ERS2007

ERS2007

Üye
Bu uygulamanın bir tek widget kısmındaki sıcaklık değeri konum tarih saat bunlar türkçeleşsin gerisi türkçeleşmesede olur.bir arkadaş forumda classes.dex dosyasını mt manager programıyla türkçeleştirip kullandığını yazmış.Ne hikmetse paylaşmamış bende o dosyayla mt manager ile uğraştım imzalamayıda mt manager ile yaptım tüm çalışma çöp oldu.Uygulama yüklenmedi türkçeleştirmede belki karakter sorunu olur dedim ve tekrar çevirdim sonuç aynı yüklenemiyor.Olsa buradan paylaşacaktım.Bu çeviri işinde tecrübeli arkadaşlardan ricam widget hava durumu tarih saatin türkçe çevirisini yaparlarsa sevinirim.
Xda gibi geiştirici sitelerinde birebir galaxy s6 widgetları yapılmış ve çok orjinal duruyorlar.Tek eksiği widgetların türkçe olmayışı belirttiğim gibi gün ay yer hava durumu Türkçe olsa bundan iyi widget yok.Konu biraz eski ama güncellemek gerekli biraz katkım olsun istedim LG G4 ve S6 Widget'ları bu linklerde isteyen bakabilir.

Sırf bu widgatlar için Türkçe çalışması iyi olur.Bu işi yapacağınıza inanıyorum.Çeviri işinde Maxicep hep ilkleri başarmıştır.Bunu yapacak arkadaşların olduğuna inayorum.Yazıma destek yorumlarınızı Maxicep üyelerinden rica ediyorum.Herkese iyi forumlar.

Son düzenleme:
ERS2007

ERS2007

Üye
Konuya ilave olarak alternatif widget uygulaması Zooper s6 G4 ve HTC temalı widgetlar
İndir/Download:

LG G4 Motorola vb.birçok widget tek pakette ve gayet kaliteliler.Hava durumu bildirimlerini kendim Türkçeleştirdim.Güzel oldu önce zooper programını telefona yükleyin sonra widget paketlerini yükleyin widget ekranından 4x1 i kullanırsanız htc hava durumu widgetını ekrana atayabilirsiniz.Yorumlarınızı bekliyorum

emirberkcelik

emirberkcelik

Üye
uatad 1.3.4 pro versiyonunu yapabilirsen çok güzel olırdu

Takipçi Satın Al

Üst Alt