Bu uygulamanın bir tek widget kısmındaki sıcaklık değeri konum tarih saat bunlar türkçeleşsin gerisi türkçeleşmesede olur.bir arkadaş forumda classes.dex dosyasını mt manager programıyla türkçeleştirip kullandığını yazmış.Ne hikmetse paylaşmamış bende o dosyayla mt manager ile uğraştım imzalamayıda mt manager ile yaptım tüm çalışma çöp oldu.Uygulama yüklenmedi türkçeleştirmede belki karakter sorunu olur dedim ve tekrar çevirdim sonuç aynı yüklenemiyor.Olsa buradan paylaşacaktım.Bu çeviri işinde tecrübeli arkadaşlardan ricam widget hava durumu tarih saatin türkçe çevirisini yaparlarsa sevinirim.
Xda gibi geiştirici sitelerinde birebir galaxy s6 widgetları yapılmış ve çok orjinal duruyorlar.Tek eksiği widgetların türkçe olmayışı belirttiğim gibi gün ay yer hava durumu Türkçe olsa bundan iyi widget yok.Konu biraz eski ama güncellemek gerekli biraz katkım olsun istedim LG G4 ve S6 Widget'ları bu linklerde isteyen bakabilir.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Sırf bu widgatlar için Türkçe çalışması iyi olur.Bu işi yapacağınıza inanıyorum.Çeviri işinde Maxicep hep ilkleri başarmıştır.Bunu yapacak arkadaşların olduğuna inayorum.Yazıma destek yorumlarınızı Maxicep üyelerinden rica ediyorum.Herkese iyi forumlar.