#GÖKHAN# Üye SamsungWidget_ProgramMonitor isimli widgeti xperia z2`de kullanabilir miyim bu widgetle?
baskahmet Üye Konu Sahibi firostr' Alıntı: :teşekkürler: :teşekkürler: Genişletmek için tıkla ... Rica ederim
Bahadir_fb Üye Çeviride ilerleme var ama uygulama sıkıntılı wıdget indir dediğimizde uygulama kapanıyor ve indirme yapmıyor. Çeviride uygulamada sıkıntı oluşmuş
Çeviride ilerleme var ama uygulama sıkıntılı wıdget indir dediğimizde uygulama kapanıyor ve indirme yapmıyor. Çeviride uygulamada sıkıntı oluşmuş
baskahmet Üye Konu Sahibi Bahadir_fb' Alıntı: Çeviride ilerleme var ama uygulama sıkıntılı wıdget indir dediğimizde uygulama kapanıyor ve indirme yapmıyor. Çeviride uygulamada sıkıntı oluşmuş Genişletmek için tıkla ... Dediğim yöntemi uyguladınmı abi
Bahadir_fb' Alıntı: Çeviride ilerleme var ama uygulama sıkıntılı wıdget indir dediğimizde uygulama kapanıyor ve indirme yapmıyor. Çeviride uygulamada sıkıntı oluşmuş Genişletmek için tıkla ... Dediğim yöntemi uyguladınmı abi
Bahadir_fb Üye baskahmet' Alıntı: Dediğim yöntemi uyguladınmı abi Genişletmek için tıkla ... Uygulama içinden skın Indırmeye tıklayınca kapanıyor. Markettekı surumde sorun yok.
baskahmet' Alıntı: Dediğim yöntemi uyguladınmı abi Genişletmek için tıkla ... Uygulama içinden skın Indırmeye tıklayınca kapanıyor. Markettekı surumde sorun yok.
baskahmet Üye Konu Sahibi Bahadir_fb' Alıntı: Uygulama içinden skın Indırmeye tıklayınca kapanıyor. Markettekı surumde sorun yok. Genişletmek için tıkla ... Ben nası indirilecek anlattım geri sayfads bende sorunsuz
Bahadir_fb' Alıntı: Uygulama içinden skın Indırmeye tıklayınca kapanıyor. Markettekı surumde sorun yok. Genişletmek için tıkla ... Ben nası indirilecek anlattım geri sayfads bende sorunsuz
Bahadir_fb Üye baskahmet' Alıntı: Ben nası indirilecek anlattım geri sayfads bende sorunsuz Genişletmek için tıkla ... Uygulamanın içine gırdıgınımızde skınler indirilebilmesi gerekır ama dediğim gıbı uygulama kapanıyor. Marketten ınen uygulama ıle arasında sorunlar oluşmuş.
baskahmet' Alıntı: Ben nası indirilecek anlattım geri sayfads bende sorunsuz Genişletmek için tıkla ... Uygulamanın içine gırdıgınımızde skınler indirilebilmesi gerekır ama dediğim gıbı uygulama kapanıyor. Marketten ınen uygulama ıle arasında sorunlar oluşmuş.
baskahmet Üye Konu Sahibi baskahmet' Alıntı: Linkte ve programda sorun yok. Olmadıysa şu yolu izle Widget kısmına gel burdan istediğini seç ve ana ekrana taşı Şu ekran karşılıyacak seni widget indirmediysen burası boş olur çevrimiçi ye tıkla istediğin widgeti indir Gördüğünüz gibi indi. Tekrar o sayfaya dönüp yerele tıklıyoruz ve o widgeti seçiyoruz işlem bitiyor Genişletmek için tıkla ... @Bahadir_fb ben böyle yapıyorum hep.
baskahmet' Alıntı: Linkte ve programda sorun yok. Olmadıysa şu yolu izle Widget kısmına gel burdan istediğini seç ve ana ekrana taşı Şu ekran karşılıyacak seni widget indirmediysen burası boş olur çevrimiçi ye tıkla istediğin widgeti indir Gördüğünüz gibi indi. Tekrar o sayfaya dönüp yerele tıklıyoruz ve o widgeti seçiyoruz işlem bitiyor Genişletmek için tıkla ... @Bahadir_fb ben böyle yapıyorum hep.
berk09 Üye Widget indir dediğimde sayfadan atıyo indirme listesi boş diyo. Yazılanları yapıyorum ama olmuyo berk09' Alıntı: Widget indir dediğimde sayfadan atıyo indirme listesi boş diyo. Yazılanları yapıyorum ama olmuyo Genişletmek için tıkla ... Şuan itibari ile marketten indirdim gayet güzel çalışıyo program..
Widget indir dediğimde sayfadan atıyo indirme listesi boş diyo. Yazılanları yapıyorum ama olmuyo berk09' Alıntı: Widget indir dediğimde sayfadan atıyo indirme listesi boş diyo. Yazılanları yapıyorum ama olmuyo Genişletmek için tıkla ... Şuan itibari ile marketten indirdim gayet güzel çalışıyo program..
baskahmet Üye Konu Sahibi bild' Alıntı: Tarih gösterimleri ingilizce nasil turkce olabilir acaba Genişletmek için tıkla ... Xml dosyalarına kadar türkçeleştirdim fakat o türkçeleşmedi kardeş
bild' Alıntı: Tarih gösterimleri ingilizce nasil turkce olabilir acaba Genişletmek için tıkla ... Xml dosyalarına kadar türkçeleştirdim fakat o türkçeleşmedi kardeş
baskahmet Üye Konu Sahibi berk09' Alıntı: Emeğin için teşekkürler ama uygulama bu haliyle kullanılamıyo malesef.. Genişletmek için tıkla ... MEGA linkini güncelledim ordan indirin sorun kalmadı
berk09' Alıntı: Emeğin için teşekkürler ama uygulama bu haliyle kullanılamıyo malesef.. Genişletmek için tıkla ... MEGA linkini güncelledim ordan indirin sorun kalmadı
Bahadir_fb Üye bild' Alıntı: Ahmet bey şu mega link yerine başka link verseniz Genişletmek için tıkla ... Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bild' Alıntı: Ahmet bey şu mega link yerine başka link verseniz Genişletmek için tıkla ... Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
berk09 Üye Bahadir_fb' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... Bu linkte paylaşılan sorunlu dostum..
Bahadir_fb' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... Bu linkte paylaşılan sorunlu dostum..
Bahadir_fb Üye berk09' Alıntı: Bu linkte paylaşılan sorunlu dostum.. Genişletmek için tıkla ... Kırık olanda aynı