Xray Programı...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

seronet

Üye
Ekleyen arkadaşa teşekkürler ama yapan kişinin emeğine saygı duyamayacağım kadar gereksiz, boşa harcamış vaktini.

gokmena

Üye
xray joke zaten xray şaka demek... neyini anlamayıp yüklüyorsunuz ki ? hem öyle bişe olmasının mümkünatı varmı ??

bunlar dalga geçecek insan arıyor bune ya program diyosunuz video çıkıyor yani iş yaptınız çok güzel paylaşım dalga konusunu paylaşan sadece sizde görüyorum

turkolaz

Üye
Ya Arkadaşlar programın adı zaten xray JOKE.. joke şaka demek zaten programda şaka programı

rar ın içinden swf flash dosyası çıktı .. flash la sahte görüntü yapılıyor

mrvckrgl

Üye
off kandırmayın insnaları zaman kaybettrmeyn

kaan8114

Üye
arkadadalar indirmeyin sakın virüs çıktı pc kafayı yedi

Ya siz nası insansınız ya?! Bakın arkadaş söylemiş deneyemediğini siz hala dandik diosunuz ne anlamı war? Birde şu var işte en çok ona sinir oluyorum ; konuyu açıp hemen indiriosunuz baktınız çalışmıyo hemen diosunuz çalışmıyo dandik diye bi yorumları okuyun belki bir yöntem yazıyor? bunu bilmeden nasıl hareket ediyorsunuz

Adam başlıkta açıklamasını yapmış indirmeyin işinize gelmiyorsa tsk edin basıım gidin adam emek vermiş hırbolar

aldatmaca indirmeyin sadece video

canali1

Üye
Arkadaşlar ben denedim. sadece swf uzantılı bir video
benden söylemesi

uygulamaya bak be bende diger serisi vardi onun üstüne ekledim süper çalışıyo teşekürler kardeş teşekür teşekür bin defa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...