-Emre
Üye
XP ancak efsanedir ama Symbian'a laf çarpanlar olmuş Symbian hala yaşıyor Nokia'nın da en az 10 senesi var bence Nokia bitene kadar siz efsane olacaksınız
"Gurt kocayınca kuzuların maskarası olurmuş" öyle bişey
Windows xp professional / Bi "EFSANE" bu aşkı yaşayan bilir arkadaş .p
arkadaşta vardı bi laptop win 7 miydi neydi sürümü, taşımayı görcen sürükle bırak eee öbürü kaldı orda boş boş yer kaplyo .d böle saçma bi sistem olamaz .d
yaşasın "Windows xp professional".p
ben biraksam pc birakmaz xp yipc acilirken bile kasiyo bide win7 yuklesem acilista yakar gider cope atarim
cok eski pc linux kurmustum internete baglanamadim ondada sildim geri hosumada gitmisti bayaa ugrastim ayarlayamadimWin7de aynı şekilde açılış uzun sürüyor en iyi win8 tabi pc çok eskiyse yapacak bir şey yok. Oyunlarla filan uğraşmıyorsan ubuntu ya da farklı bir linux kurabilirsin daha az donanım ile daha iyi performans alırsın.
cok eski pc linux kurmustum internete baglanamadim ondada sildim geri hosumada gitmisti bayaa ugrastim ayarlayamadim
usb den yuklemistim suan usb yok olsa bida denerdim son surumu sans yok bendedeKolay hacı, linux bayağı değişmiş, geşilmiş... Ben hiç öyle bir sorunla karşılaşmadım bu yaz uğraşmıştım biraz.
Arkadaslar donanim iyi fakat vista win7 kasiyor diyenlere bi onerim var ben de de bi taka vardi xpde bile kasiyordu win8 yukledim inanin vistadan win7 ye gecmis kadar rahhat calisiyor notebooktada win8 yuklu bana hala xp linux ubuntu win7 iyi diyenlere sadece guluyorum cunku isletim sistemi cihaza gore degisir eger sizinde boyle makineniz varsa yukleyin win8i keyfinize bakin uyumluluk sorunu olursa win7 driverlari isinizi halleder
5 tl ye format sdsi aldım pcye win 8 (64) win 7 lunix ubuntu ve pardus kurdum
o nasıl oluyor
quadboot
Bende onu anlatmayı calistimwin8, 7 ile vistayla karşılaştırılacak seviyenin çok üstünde bence. =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?