XPress Musıc Güncelleme Sorunu(Temaların Rengi)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gothic_angel

gothic_angel

Üye
    Konu Sahibi
XPress Musıc Güncelleme Sorunu(Temaların Rengi)
Xpress Musıc Mavi Temalı(mavi) telefonumu güncelledim.Telefonum maviydi.Müzik çaarı falan maiydi.Güncelleme yaptım telefonuma ingilizce oldu fakat 2.ci güncelemeyi yaptıgımda(türkçe yapmak için) telefonumun içindeki temalar ve müzik çalar temaları kırmızı oldu.Düzeltmenin bir yolu var mı?Dışı mavi olup içi ırmızı olunca çok dururyor :S

woldemort12

woldemort12

Üye
Bilemiyorum ben güncelleme yapmadan önce nokia PC suite ile yedek alıp güncellemeden sonra onu kullanıyordum sorun olmuyordu.

C01aY

C01aY

Üye
Menü-Temalardan temayı değiştirebiliyosanız bi deneyin, yoksada Google'da Nokia 5310 Kırmızı tema diye arama yapın.

gothic_angel

gothic_angel

Üye
    Konu Sahibi
Bu telefonların orjinal temaları pek bulunmuyor aslında.İndirdiklerim kuzenimin telefonu orjinal 5310 temalarına baktıgımda internetten indirilenlerle uyuşmuyor.Aralarında farklılıklar oluor yok mu bir yolu acaba değiştirmenin?

--------------- Ekleme ---------------

Fabrika ayarlaına geri döndürdümse de olmadı.

gothic_angel

gothic_angel

Üye
    Konu Sahibi
Kendim sordum kendim cevapladm gibi olacak ama product codeunu yanlış girmişim ondan kırmızı olmuş kırmızınınki ayrı mavininki ayrıymış.Acaba Türkçe mavi 5310 product code unu biln var mı?

Valen Enfield

Üye
Bende de aynı sorun var, geçen gün garantiye verdim telefonu bi geldi bütün temalar kırmızı, müzik çalar dahil olmak üzere. Netten orjinal mavi temalar bulunabiliyo ama müzikçalar temasını nasıl değiştiricem hiç bilmiyorum.. Bulursam buraya yazarım.

nlgzrgn77

nlgzrgn77

Üye
en iyisi kapağını kırmızısıyla değiştir

Silinen Üye 829631

Silinen Üye 829631

Kapalı Hesap
en iyisi 5310:naughty:

wagrantboy

Üye
forumda arama yap 5800 Xpressmusic orijinal temaları die ckar... onlar birebir aynı

Cs***MaN

Cs***MaN

Üye
5310 product code yanlış girmiş isn tabiki değişmiştir tekrar güncelle doğrusunu gir düzelir....

grckzoro16

grckzoro16

Üye
:ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt