hepsi uyar arkadaşım..arkadaşlar benim 5530 'um var 5800 'a uyumlu olan tema oyun program vs. benim telefonumada uyarmı ? şimdiden teşekkürler
hepsi uyar arkadaşım..

ya kardeşim salakça konuşma sen kuramadıysan,beceremediysen biz ne yapalım..sen o telefonu görmezken ben 7 aydır kullanıyordum..bana o telefonu öğretme..Bilmeden konuşma arkadaşım. bir 5530 sahibi olarak onlarca jar program yüklemeye çalıştım ve hepside başarısız oldu![]()
Bende kullanıyorum. Jar uygulamaları sorunsuz yükleyebiliyorum.ya kardeşim salakça konuşma sen kuramadıysan,beceremediysen biz ne yapalım..sen o telefonu görmezken ben 7 aydır kullanıyordum..bana o telefonu öğretme..
hepsi uyar arkadaşım..
Bilmeden konuşma demekle olmaz, lütfen kırmayın birbirinizi telefon yazılımı için.Bilmeden konuşma arkadaşım. bir 5530 sahibi olarak onlarca jar program yüklemeye çalıştım ve hepside başarısız oldu![]()
5530 jar dosyalarını açamaz ama sisx. ve sis. uzantılı dosyaları açar. Temaların %90 ını kullanabilirsin
valla bende 5530 kullaniyorum jar da yukluyorum sis de sisx de 5800 la ayni sadece ekrani biraz kucuk