xpress music 5530 & xpress music 5800

Sponsorlu Bağlantılar

vksen

Üye
    Konu Sahibi
xpress music 5530 & xpress music 5800
arkadaşlar benim 5530 'um var 5800 'a uyumlu olan tema oyun program vs. benim telefonumada uyarmı ? şimdiden teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: l0rd™, 4w3e ve yagizER

blackman882

Üye
5530 jar dosyalarını açamaz ama sisx. ve sis. uzantılı dosyaları açar. Temaların %90 ını kullanabilirsin

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
Bilmeden konuşma arkadaşım. bir 5530 sahibi olarak onlarca jar program yüklemeye çalıştım ve hepside başarısız oldu:megafon::bigstar::bann:
ya kardeşim salakça konuşma sen kuramadıysan,beceremediysen biz ne yapalım..sen o telefonu görmezken ben 7 aydır kullanıyordum..bana o telefonu öğretme..

ohadiyorum

Üye
ya kardeşim salakça konuşma sen kuramadıysan,beceremediysen biz ne yapalım..sen o telefonu görmezken ben 7 aydır kullanıyordum..bana o telefonu öğretme..
Bende kullanıyorum. Jar uygulamaları sorunsuz yükleyebiliyorum.

zazanlar

Üye
nasıl çalıştırdiğini yazabilirmisin şimdiden teşekkürler

barmen_57

Üye
yaa 5530 telefonum var ama jar dosyasını açmıyor oyun atıyorum desteklemiyor ne yapmalıyım şimdiden teşekkürler

luridline

Üye
jar ı nasıl açmaz?? bendeki çok güzel açıyo:D

--------------- Ekleme ---------------

temalarda da genelde 5800 ile uyumlu ama yazılımları ne kadar aynı olsa da 5530 daha üst sürüm olduğu için bazı tema ve uygulamalarda sorun yaşayabiliyorsun

bonsaisama

bonsaisama

Üye
hepsi uyar arkadaşım..

Bilmeden konuşma arkadaşım. bir 5530 sahibi olarak onlarca jar program yüklemeye çalıştım ve hepside başarısız oldu:megafon::bigstar::bann:
Bilmeden konuşma demekle olmaz, lütfen kırmayın birbirinizi telefon yazılımı için.
5530 java destekli, müsade edin açsın Symbian 9 5. sürüm.
Ayarlar > Telefon > Telefon Yönetimi > Hakkında kısmında en altta Java bilgisi mevcut.

yagizER

Üye

pazzoo

pazzoo

Üye
valla bende 5530 kullaniyorum jar da yukluyorum sis de sisx de 5800 la ayni sadece ekrani biraz kucuk

chtsln

Üye
bendede nokia 5530 xm var ama sis.x uzantılı google earth programını yüklemedi desteklenmeyen dosya biçimi hatası veriyor ??

..UfukcaN..

..UfukcaN..

Üye
sitesinden indirmeyi denedinmi cep telefonundan ?

Poyraz Güneş

Üye
konu açmayı bulamadımda 2. el iphone var benim ne kadara satabilirim?

denetlemeci

denetlemeci

Üye
Arkadaşlar 5530 xm 5800 xm'den tek eksik kalan yanı 3G olmamasıdır ama artıları yüksektir işlemcisi 5800'dan daha hızlıdır görünüş olarakta öyledir çelik kasaya sahip ben 7 aydır kullanıyorum 5800'a uyan bütün tema oyun ve programları yükledim tartışmanızın anlamı yok kullanan arkadaşlar yorumları yapsa yeterli

hakangullu

Üye
ben hakan butun pırogramlar ve oyunlar super tesekurler

61semih

61semih

Üye
kapakmı oldu ne :kop:

Üst Alt