Xpreia Neo

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
adem-t

adem-t

Üye
    Konu Sahibi
Xpreia Neo
Xpreia Neo sizce almalımıyım arkadaşlar başka önerileriniz varmı?

nonamex

Üye
LG Optimus Black bence onun yerine daha iyi bir secim.

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
İyidir hoştur coşturur Sony Bravia Engine motoru var ;)

By_Casparov

By_Casparov

Üye
fiyat aralığın ne?

adem-t

adem-t

Üye
    Konu Sahibi
1000 tl arkadaşlar kafam çok karıştı :) optimus black n8(baya soğudum ama içimden al diyen bir ses var) ve neo :)

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
ya bır ıncelemede bu bravıa engıne nın tamamen koftı oldugunu soyledıler gorunende oyleydı bır fark goremedım.ama telefon guzel alınır
Valla bir numarası vardır diye düşünüyorum ama kofti de olabilir f/p olarak iyi bir ürün tabi ki.

By_Casparov

By_Casparov

Üye
ya aslında teli kullanmada amacına göre de değişebilir bu telefonlar kamera ise n8,hız ise neo,yüksek ekran kalitesi ise experia arc......

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
1000 tl arkadaşlar kafam çok karıştı :) optimus black n8(baya soğudum ama içimden al diyen bir ses var) ve neo :)
N8'in kamera ve ekstra özellikler müthiş. N8'i kurcalama şansım çok oldu arkadaşım sayesinde takılma donma vb. bişey olmadı performans güzel ama sadece flash siteye girildiğinde çok kasmıştı (youtube pc sürümüydü). Yeni güncellemeyle sorun düzelicek deniyor da bakalım güncellemeden sonra N8 kullanıcılarının yorumu daha önemli.

nonamex

Üye

N8 ve Optimus Black kullanan biri olarak, bir süre Optimus Black'i kullandıktan sonra N8'i elime alınca kağnı gibi geliyor. Ayrıca Neo'da Android tuşları fizikselmiş hiç hoşuma gitmedi.. |-) Optimus Black'te o tuşlar dokunmatik rahat oluyor. Güneş altında Optimus Black'in ekranı gayet başarılı ayrıca..

Gökhan_F9

Gökhan_F9

Üye
Arkadasım sen yine eski konudan devam et N9 en mantıklısı.
Aklında n8 varsa eylülü bekle indirim gelecek.

adem-t

adem-t

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar optimus 2x var onu düşünüyordum kamera ve çift çekirdek için ama paraya yazık dedim:) optimus blackin 5 mp kamerası olması beni tereddüt ettiyor örneğin çektiğim görüntüyü pcye atsam ne kadar büyük olur:)??bir arkadaşlar n9 ve optimus un sar değeri hakkında bilgisi olan varmı?

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Arkadaşlar optimus 2x var onu düşünüyordum kamera ve çift çekirdek için ama paraya yazık dedim:) optimus blackin 5 mp kamerası olması beni tereddüt ettiyor örneğin çektiğim görüntüyü pcye atsam ne kadar büyük olur:)??bir arkadaşlar n9 ve optimus un sar değeri hakkında bilgisi olan varmı?

N9'un kamerası çok başarılı. Ayrıca çift çekirdek performansı sergileyecektir :oke:

Gökhan_F9

Gökhan_F9

Üye
N9 bana göre piyasadaki en iyi kameralı telefon olacak gibi.
Daha çıkmadan en hızlı fotograf çeken ve isleyen telefon ünvanını elinde bulunduruyor.
8 MP carl zeiss tessar optik lensli otofokuslu bir alet vaaaaaaaay dedirtiyor insana.
Sar degeri konusunda bir bilgim yok ama genellemeye vurdugumuzda en yüksek sar degerli firma LG.

adem-t

adem-t

Üye
    Konu Sahibi
N9 her açıdan optimus black 2x ve neo dan iyimi?

fireman87

fireman87

Üye
ya bır ıncelemede bu bravıa engıne nın tamamen koftı oldugunu soyledıler gorunende oyleydı bır fark goremedım.ama telefon guzel alınır

Nedense bende öyle hatırlıyorum, tavsiyeme gelicek olursak optimus black almalısın :oke:

Ocean258

Ocean258

Üye
sony ericsson'un telefonlarını ne oven gordum cevremde nede kullanan... bence samsung,lg,apple,htc gıbı markalara yonelsen daha ıyı edersın kardes..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt