İyidir hoştur coşturur Sony Bravia Engine motoru var![]()
Valla bir numarası vardır diye düşünüyorum ama kofti de olabilir f/p olarak iyi bir ürün tabi ki.ya bır ıncelemede bu bravıa engıne nın tamamen koftı oldugunu soyledıler gorunende oyleydı bır fark goremedım.ama telefon guzel alınır
N8'in kamera ve ekstra özellikler müthiş. N8'i kurcalama şansım çok oldu arkadaşım sayesinde takılma donma vb. bişey olmadı performans güzel ama sadece flash siteye girildiğinde çok kasmıştı (youtube pc sürümüydü). Yeni güncellemeyle sorun düzelicek deniyor da bakalım güncellemeden sonra N8 kullanıcılarının yorumu daha önemli.1000 tl arkadaşlar kafam çok karıştıoptimus black n8(baya soğudum ama içimden al diyen bir ses var) ve neo
![]()
1000 tl arkadaşlar kafam çok karıştıoptimus black n8(baya soğudum ama içimden al diyen bir ses var) ve neo
![]()
Optimus Black'te o tuşlar dokunmatik rahat oluyor. Güneş altında Optimus Black'in ekranı gayet başarılı ayrıca..Arkadaşlar optimus 2x var onu düşünüyordum kamera ve çift çekirdek için ama paraya yazık dedimoptimus blackin 5 mp kamerası olması beni tereddüt ettiyor örneğin çektiğim görüntüyü pcye atsam ne kadar büyük olur
??bir arkadaşlar n9 ve optimus un sar değeri hakkında bilgisi olan varmı?

ya bır ıncelemede bu bravıa engıne nın tamamen koftı oldugunu soyledıler gorunende oyleydı bır fark goremedım.ama telefon guzel alınır