Xposed Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

salzige

salzige

Üye
    Konu Sahibi
Xposed Sorunu
Arkadaşlar iyi günler size birşey danışacağım bende HTC Desire 616 var dün root attım her şey iyi güzel fakat xposed framework'ü yükleyemiyorum güncelledikten sonra reboot yapıyorum açılışta htc yazısında kalıyor benim bu apk yı yuklemem lazım bi bilginiz var mı şimdiden teşekkür ederim :)

• Beğen
Tepkiler: ÇaRşI 2387

ÇaRşI 2387

ÇaRşI 2387

Üye
Bende de açılışta kalıyor
Sonra yedekle geri dönüyorum, sanırım uyumsuzluk var

salzige

salzige

Üye
    Konu Sahibi
aynen flashlayarak atılıyor fakat o kısımı kurcalamak istemiyorum status bar ı şeffaf yapamadım gitti :)

Symbianizer

Symbianizer

Üye
aynen flashlayarak atılıyor fakat o kısımı kurcalamak istemiyorum status bar ı şeffaf yapamadım gitti :)
Ben yükleyip restart atarken uyarı veriyodu cihaz uyumsuzsa bootloop ya da soft brick olabilir diye belki sürümü olmuyordur :bilmm

salzige

salzige

Üye
    Konu Sahibi
Sagolun yinede :)

ÇaRşI 2387

ÇaRşI 2387

Üye
Hala bu konuya çözüm arıyorum :)

salzige

salzige

Üye
    Konu Sahibi
Aynen illa lazim :)

SHS

SHS

Üye
Cihaz hafızasına kurulu değil mi

salzige

salzige

Üye
    Konu Sahibi
Kurulumda sorun yok guncelle dedikten sonra yeniden baslatiyorum HTC yazısında kaliyor

SHS

SHS

Üye
Başka root gerektiren bir uygulama yüklediniz mi? Büyük ihtimal telefonunuz desteklenmiyor.

salzige

salzige

Üye
    Konu Sahibi
Root explorer titanium backup falan yüklü hic bir şey sorun cikartmiyor fakat bi tek xposed de sorun var telefon kaynaklanan birşey diye dusunuyorum

SHS

SHS

Üye
Root explorer titanium backup falan yüklü hic bir şey sorun cikartmiyor fakat bi tek xposed de sorun var telefon kaynaklanan birşey diye dusunuyorum

evet öyle olmalı, uzun süredir güncelleme almadı belki destek gelir telefonunuza

salzige

salzige

Üye
    Konu Sahibi
Bu telefona gelmeyecekmis :( olsun ya ileriye doğru bi çözümü çıkar :)

kanat_58

kanat_58

Üye
Custom romlarda ve rootlu cihazlarda çalışır xposed

salzige

salzige

Üye
    Konu Sahibi
O kadarını bende biliyorum arkadaşım bu telefonlara olmuyor ondan açtım bu konuyu

Takipçi Satın Al

Üst Alt