Xplore 1.53 Nokia C7 de Ram'i 128 MB Olarak Görüyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Flagellvm.Dei

Flagellvm.Dei

Üye
    Konu Sahibi
Xplore 1.53 Nokia C7 de Ram'i 128 MB Olarak Görüyor
Başlıkta da kısaca özetlediğim gibi xplore nokia c7'de ram'i 128 MB hatta çoğu zaman daha az genelde 112 115 MB olarak görüyor..Xplore'un Ram'i daha tam tanımaması yoksa başka bir sorun mu var ?
Hatta CPU hızı bildiğim kadarı ile 600 Mhz'den fazla ama 119 Mhz olarak görüyor :hmmm !

Uruloki

Uruloki

Üye
cpu olayında xplore hatası o ama ram de ise kullanılmaynı o kadar gösteriyordur

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
3. Parti Yazılımlar Hep Böyle Yapıyor Bizim İşlemci 600 Mhz Overclock Yaptım 800 Mhz Oldu Ama 192 Mhz Gösteriyor :ehe

Flagellvm.Dei

Flagellvm.Dei

Üye
    Konu Sahibi
3. Parti Yazılımlar Hep Böyle Yapıyor Bizim İşlemci 600 Mhz Overclock Yaptım 800 Mhz Oldu Ama 192 Mhz Gösteriyor :ehe

C7'de overclock işlemini nasıl yaptın ? Telefonun Pc'deki soğutma mekanizması da yok, işlemciyi yakma riski yokmu ? Hızda belirgin bir değişim oldu mu ? Bence şuanki orjinal saati de bayağı hızlı

SilentOne

SilentOne

Üye
c7 deqil c5 dikkat et

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye

C7'de overclock işlemini nasıl yaptın ? Telefonun Pc'deki soğutma mekanizması da yok, işlemciyi yakma riski yokmu ? Hızda belirgin bir değişim oldu mu ? Bence şuanki orjinal saati de bayağı hızlı

Evet Benim Ki C5-03 :oke:

mert_1047

mert_1047

Üye
Sonuçta o da symbian 3 değilmi..Sanırım işlem aynı tiptir..Nasıl yapıldığını açıklayabilir misin ?

c5-03 s^3 değil s60v5 kullanıyor çeşitli mod dosyalarıyla hackli telefonların bazılarında olabiliyor bu overclock olayı ama şarz vs... için olumsuz sonuç doğurabilir mesela n900 de overclock fazla kaçınca ilerleyen zamanda resetlerden bahsediliyor daha hiç overclock yapmadığım için bilemiyorum ama androidde ara ara yapıyordu tabii n900 linux tabanlı olduğu için overclock vs... olayları farklı...

Türe

Türe

Üye
benım tel. 680 mhz ram en son 150yı gordu model e6 :D

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Evet s60v5 daha bi sorun çıkmadı size de gelir inşallah overclock

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt