Xperience Resurrection Final!! [5800 RM-356 v60.0.003]

bjk,li

Üye
iyi olmuş tebrikler

Tepkiler: zepkynear

sarigöz

Üye
sensör ayarlarından dokunma kontrolunu kapatman yeterli

denedim dokunma kontrollerini kapattım olmadı sensör kontrollerini kapattım olmadı sadece accel switch ile sensörleri kapatırsan sorun ortadan kalkıyor ama ben bunu istemiyorum sensörü kapatınca telefonu aktif kullanamıyorum herseferinde örneğin internete gireceğim zaman aç kapa yapmam gerekiyor...

vol2yi çıkarmayı düşünüyor musun veya başladın mi çalışmalarına

Konu Sahibi
valla bu hafta yazılılar doldu taştı.v1.1 çıkarabilirim,veya sürüm karmaşası yapmamak için v2 çıkarabilirim.

yapmayı düşündüklerim

flash ev ekranı
bi kısım uygulamayı çıkarmak
vs vs..

yazılılar önemlidir ayni şeyleri bende yaşıyorum şimdi.yazılılarin bitene kadar dokunma bence.flash ev ekranı ne oluyor ve neleri kaldırmayı düşünüyorsun

Com1ng

Üye
arkadaşlar ev ekranlarını cfwden nasıl alabilirim nerede bunlr acaba?

tebrik ederim. süper olmuş helal olsun. elinize sağlık. ne desem az yani.
benimde bir sorunum var. ev ekranında tarih gözükmüyor artık, sürükle açta tarih var ama gün yerine kullandığın tercih yazıyor (00.00.0000 Genel) ev ekranı temalarını denedim tarih gelmedi. tuş kilidi aktif müzik dinlerken kırmızı beyaz yeşil tuşlarına bastığımda herhangi bir değişiklik yok. yardımcı olursanız sevinirim.

Tarih ile ilgili sorunumu çözdüm... sorun bendeymiş... ama müzik player tuşlar kilitliyken kırmızı beyaz ve yeşil butonlara bastığımda değişmiyor... birde ev ekranı temasını rehber çubuğu olarak seçtiğimde wifi yı kaldıramıyorum.. hatta rehber çubuklarını kaldırmak istiyorm wifi nin üzerinde boş çubuk var ikisinide kaldırmak istiyorum... lütfen yardım edin..

Konu Sahibi

Müzikçalarda o dediğin tuşların çalışması için dzmusıc lazım.
ev ekranı temasındaki boş çubuk emailin kaldırılmasından dolayı.

Müzikçalarda o dediğin tuşların çalışması için dzmusıc lazım.
ev ekranı temasındaki boş çubuk emailin kaldırılmasından dolayı.
sağol... peki o iki çubuğu nasıl kaldırabiliriz.. kalkmazsa başka temaya alışırım artık takıntı haline getirmiyim..

Open4all RP+ aktifken RAMblow u açınca telefon kendini kapatıyor. Open4all RP+ ne işe yarıyor kapalı kalsa sorun olur mu ? Çok soru soruyorum kusura bakma.

kardeş benim cihazda v52.0.007 yazılım sürümü üzerine kurulu sunrise v2.6.1 rtl cfw si var. bunu yüklemem için ne yapmam gerekiyor. önce yazılım sürümünü v60.0.003 mü yapmam lazım öyleyse nasıl yaparım

Andrey.

Üye
Rompatch'er daki patchların hic biri gözükmüyor
Media bara ekleme yapmışssın fakat sadece qörsel olarak war basınca yine çevrimiçi paylaşım gelior vs vs
Eksik çok hiç begenmedim fakat emeğe saygı ..teşekkürler

Konu Sahibi

denilenleri yapsan böyle sorunlar olmayacak.cfw'den kaynaklı bi sorun değil bunlar

*-king-*

Üye

bende hepsi var takır takır çalışıyo cfw sadece ovi store yok

Andrey.

Üye
haklısınız sanırım . Ama hız mukemmel.