Haber Xperia Z4v ABD'de Satış Çıkacak

Sponsorlu Bağlantılar

Luck Star

Luck Star

Üye
İncelik azalınca haliyle bataryadan feragat ediyorlar. Yeni bir batarya teknolojisi bulunmalı.
Yeni teknoloji var ama insanların kullanımına sunulmuyor. Mesela Fax telefon falan çıkmadan önce 40 yıldır amerikan ordusunda kullanılıyordu. Şimdi adamların telsizlerinde vs. Kullanılan batarya bizim telefonlardan yle aynı değildir. Belki üretimi maliyeti falan fazladır ancak şimdiye kadar gelmesi gerekirdi. Telefonların hızı süper ekranı süper özellik desen ne ararsan var ama 1 gün ekran açık kalma süresi verebilecek cihaz yok. Gerçekten çok kötü :D

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N

MaxipmaN

Üye
Millet iyice kafayı yedi. Note 5 , S6 Note, S6 Plus, Z4v, G4 Pro, One M9+,Z3+ cart curt. Hepsi eskiden senede bir amiral çıkartan firmalardı. Burda en büyük hata Snapdragonun. Satışlar da iyi olmayınca iyice zınavadan çıktılar.
s6 note ve s6 plustan ss isteriz

Death Punch

Death Punch

Üye
Aslında yeni teknoloji yoksa mah değeri artsın koy 4500 mah i sıkıntı yok :)

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
S6'da mAh değerinin düşük olma sebebi telefonun kısa zamanda çok hızlı % şarj artması istenilmesidir.
Aslında yeni teknoloji yoksa mah değeri artsın koy 4500 mah i sıkıntı yok :)
10mm kalınlık istermisin? :D

Luck Star

Luck Star

Üye
Amoled fazla güç harcamıyor ki zaten. Amoledde 2500, lcd De 3000 eşit gibi bir şey.

Death Punch

Death Punch

Üye
S6'da mAh değerinin düşük olma sebebi telefonun kısa zamanda çok hızlı % şarj artması istenilmesidir.

10mm kalınlık istermisin? :D

Boşver kalınlığı zaten kap taknca aynı kalınlık oluyo şarjı uzun gitsin razıyım ben :)

Print Screen

Print Screen

Üye
Ben şöyle düşünüyorum ya zaten şu saatten sonra hiçbir amiral gemi kasmaz bence telefon alırken artık sadece pil ömrüne bakılmalı firmalarin aralarındaki tek fark pil ömrüdür gerisi fasa fiso note 2 bile kullanılabilir şuan performansa bakmıyorum şahsen yok ghz snapdragon zimbirtisi felandir yıl olmus 2015 kasarsa da yuh derim aralarindaki tek ayırt edilebilen özellik pil ömrü bence

mertyegin57

mertyegin57

Üye
Bu Telefon Çıkar Bir Eksiklik Olur 1 aya kalmaz hemen bi üst sürümü :) bana öyle geliyor

• Beğen
Tepkiler: byAndroid
Death Punch

Death Punch

Üye
Ben şöyle düşünüyorum ya zaten şu saatten sonra hiçbir amiral gemi kasmaz bence telefon alırken artık sadece pil ömrüne bakılmalı firmalarin aralarındaki tek fark pil ömrüdür gerisi fasa fiso note 2 bile kullanılabilir şuan performansa bakmıyorum şahsen yok ghz snapdragon zimbirtisi felandir yıl olmus 2015 kasarsa da yuh derim aralarindaki tek ayırt edilebilen özellik pil ömrü bence
Ama sen bi amirale en az 2000 tl para ödüyosun bu az bi para değil o kadar para verdiysem ben hem o paranın hakkını vericek hemde en iyisi olcak e şimdi m9 aldın telefon yanıyor napıcaksın sonra ismi çıkıyo telefon yanıyo diye ne satabilirsin artık ne de süresi geçtiyse iade edersin verdiğin paraya yazık bence bi telefonda en önemli şey pil sonra kamera sonra da günlük kullanımdaki hızı mesela ben lg sevmiyorum tasarımı hem hoşuma gitmiyo hemde hemen elimden kayıp gidicek hissi veriyo bana ki zaten pil sorunu tüm akıllı telefonların sorunu yeni teknoloji daha gelmez mah değeri azalıyor hergeçengün incelik için tasarım daha şık dursun diye şimdi arka kapakda çıkmıyor yedek bataryada taşıyamicaz o yüzden hepsi 1 günü çıkarıyo sonrası yok

BRKTNL

BRKTNL

Üye
Evet, acilen bu pil teknolojisinin geliştirilmesi gerekiyor. Zira döne döne gider böyle.

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N

Üst Alt