Tavsiye Xperia Z1 Kasa

Sponsorlu Bağlantılar

hasim38

hasim38

Üye
    Konu Sahibi
Xperia Z1 Kasa
Merhaba arkadaşlar.Yaklaşık 4 aydır Xperia Z1 kullanıyorum.Böyle bir sorunu belki ilk defa göreceksiniz :D

Araba yıkarken telefon cebimdeydi.Kapıya çarptım cebimi.Önce anlamadım.Bu gün tesadüfen kılıfı çıkarınca sim kart yuvası kapağının kapanmadığını gördüm.İttirdim, sim karta baktım olmadı.Sonra bir baktım kasa eğilmiş.İlk defa karşılaşıyorum böyle bir sorunla.Teknogaranti kapsamı içerisindeyim.
1.Sizce Teknogaranti ye göndersem yapacakları şey pense ile düzeltip çizik çizik tekrar mı göndermek olur?Yoksa kasayı tamamen değiştirirler mi? Z1 in kasası değişiyor mu bilmiyorum.
2.Kasa değişiminden veye eğimin düzeltilmesinden sonra telefonun su geçirmeme özelliği kaybolacağını söylediler.Bu doğru mudur?Telefonun içi açılınca su geçirmezlik yok olur mu?
YARDIMMM!!! SiZCE NE YAPMALIYIM.
ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER :)

ExpertMurderer

ExpertMurderer

Üye
Merhaba arkadaşlar.Yaklaşık 4 aydır Xperia Z1 kullanıyorum.Böyle bir sorunu belki ilk defa göreceksiniz :D

Araba yıkarken telefon cebimdeydi.Kapıya çarptım cebimi.Önce anlamadım.Bu gün tesadüfen kılıfı çıkarınca sim kart yuvası kapağının kapanmadığını gördüm.İttirdim, sim karta baktım olmadı.Sonra bir baktım kasa eğilmiş.İlk defa karşılaşıyorum böyle bir sorunla.Teknogaranti kapsamı içerisindeyim.
1.Sizce Teknogaranti ye göndersem yapacakları şey pense ile düzeltip çizik çizik tekrar mı göndermek olur?Yoksa kasayı tamamen değiştirirler mi? Z1 in kasası değişiyor mu bilmiyorum.
2.Kasa değişiminden veye eğimin düzeltilmesinden sonra telefonun su geçirmeme özelliği kaybolacağını söylediler.Bu doğru mudur?Telefonun içi açılınca su geçirmezlik yok olur mu?
YARDIMMM!!! SiZCE NE YAPMALIYIM.
ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER :)
kullanıcı hatası deyip geri yollarlar :oke:

hasim38

hasim38

Üye
    Konu Sahibi
Kullanıcı hatasını kapsıyor diye kaskoya o kadar para saydım :D Elimde mi patladı şimdi

hasim38

hasim38

Üye
    Konu Sahibi
Yapmasına yapar ama penseyle düzeltip de çizecekse kasayı hiç gönder miyim teknogarantiye. Bende düzeltirim :D Z1 in kasası değişebiliyor mu Bilginiz var mı bu konuda?ve en önemlisi:kasa açılınca su geçirmezlik kaybolur mu?Asıl sıkıntım bu benim.

ExpertMurderer

ExpertMurderer

Üye
Yapmasına yapar ama penseyle düzeltip de çizecekse kasayı hiç gönder miyim teknogarantiye. Bende düzeltirim :D Z1 in kasası değişebiliyor mu Bilginiz var mı bu konuda?ve en önemlisi:kasa açılınca su geçirmezlik kaybolur mu?Asıl sıkıntım bu benim.
pense mi :kop2: kardeş kasayı değiştirirler

esmeran3

esmeran3

Üye
Kardeşim Tüm telefonların kasası değişiyor :)

tempdroid

tempdroid

Üye
:DASDDSDF

hasim38

hasim38

Üye
    Konu Sahibi
Su geçirmezlik yok olur mu o zaman

Invoke

Invoke

Üye
Onlar yaparsa su olayına bir şey olmaz. Sen penseyle yaparsan bozulur. :D

Bu arada durum çok şaşırtıcı. Z1 eğildi ha, daş gibi cihazdı halbuki. :D

sasdaspas

sasdaspas

Üye
Benim içim cızz etti kardeşim geçmiş olsun.

esmeran3

esmeran3

Üye

Kardeşim çelik bile bükülüyor :) yani onlar normal

Invoke

Invoke

Üye
Bükülür tabi.

• Beğen
Tepkiler: esmeran3
TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
o aradan su kaçırma ihtimali azda olsa var telefonun kapıya çarptığın zaman şiddetli çarpma olmuş galiba hem darbe almış hemde arada sıkışıp yamulmuş gönder garantiye

mcnpl4

mcnpl4

Üye
kucuk bi tornavida al hafiften ittire ittire duzelt kullan ben sahsen oyle yapardim:D

hasim38

hasim38

Üye
    Konu Sahibi
Verdim bu gün.Teknosadaki adam aldı zorla ittirdi içine al bak girdi dedi.Dalga mı geçiyorsunuz onu bende yapardım.Ama su geçirir dedim.TeknoGaranti işini gitti sordu.Telefonun çalışmasına engel olmayan sorunlar kaskoya dahil değilmiş.Kaskoya kabul etmezler dedi.Sony teknik servive göndereyim dedi.Tamam dedim.Para isteyebilirler dedi.

Yapılmadan gelecek eminim.Adamın yazdığı şikayete bak resmen bilerek yaptım ama siz yine de değiştirin der gibi gönderim formu doldurmuş.

0MG90

0MG90

Üye
Teleservice kötü zaten :D

hasim38

hasim38

Üye
    Konu Sahibi
kullanıcı hatası deyip geri yollarlar :oke:
Kasko yapar o zaman
pense mi :kop2: kardeş kasayı değiştirirler
Kardeşim Tüm telefonların kasası değişiyor :)
Kardeşim Kasko varsa düşme kırılma çalınma ya karşı her şekilde yaparlar sen merak etme :)=

o aradan su kaçırma ihtimali azda olsa var telefonun kapıya çarptığın zaman şiddetli çarpma olmuş galiba hem darbe almış hemde arada sıkışıp yamulmuş gönder garantiye
kucuk bi tornavida al hafiften ittire ittire duzelt kullan ben sahsen oyle yapardim:D

Verdim bu gün.Teknosadaki adam aldı zorla ittirdi içine al bak girdi dedi.Dalga mı geçiyorsunuz onu bende yapardım.Ama su geçirir dedim.TeknoGaranti işini gitti sordu.Telefonun çalışmasına engel olmayan sorunlar kaskoya dahil değilmiş.Kaskoya kabul etmezler dedi.Sony teknik servive göndereyim dedi.Tamam dedim.Para isteyebilirler dedi.

Yapılmadan gelecek eminim.Adamın yazdığı şikayete bak resmen bilerek yaptım ama siz yine de değiştirin der gibi gönderim formu doldurmuş. :(

mcnpl4

mcnpl4

Üye
ucret isteyebilirler. guzelce duzeltsen su gecirmez bence. ama yine de icine sinmez oyle kullanmak o yuzden anliyorum durumunu. yaziya takilma aciklama yazmasa bile o hasar kullanici hatasi olarak goruncek serviste. bi guzellik yapip ucretsiz kasa degisimi yapabilirler

Üst Alt