burak_102
Üye
Benim dock eskişehire ulaştıktan bir hafta sonra geldi banaAynen abi ama işte sıkıntılı taraf ne zaman dağıtıma geçeceği. Halen daha bilgi girilmemiş başka.
Benim dock eskişehire ulaştıktan bir hafta sonra geldi banaAynen abi ama işte sıkıntılı taraf ne zaman dağıtıma geçeceği. Halen daha bilgi girilmemiş başka.
İşte bizim ptt nin belli başlı dağıtım günleri var ona denk gelmek lazımBenim dock eskişehire ulaştıktan bir hafta sonra geldi bana
daha doğrusu yanlış anlamışım ben bunu bt li diye almıştım
sadece mp3 çalar bide radyosu var ama hiçbi kanalı çekmiyo sanırım çin radyoları için yapmışlar sadece
ya wireless diyodu bu, aynı modellerin hemen hemen hepsinde bt var gitmiş ta bt siz olanı seçmişiz
ablamda yeğene verdi bunu olmadı bide bt li olandan alırız 
İninal kartı nereden aldın acaba yardımcı olurmusun yada alan varmı daha önceSanal kart al yada migrostan inial kart al yoksa sakata gelme riski var
Netten neden 9 tl kargo parasimiKardeşim teknosa satıyo yada netten sipariş ile 9 tl ye gelior
Anladım abi şimdi siteden sipariş versem peşin ödeme seçsem kargoya 9 tl veriyorum değilmi başka yapacağım bi ödeme yok
Ozaman bi ininal siparişi vereyim ben peki alexpressde sıkıntı cikarirmi
Abi sen de ne şanssız çıktın ya bu aliexpress sana yaramıyorkulaklığımız geldi ama yanlış sipariş vermişimdaha doğrusu yanlış anlamışım ben bunu bt li diye almıştım
sadece mp3 çalar bide radyosu var ama hiçbi kanalı çekmiyo sanırım çin radyoları için yapmışlar sadece
ya wireless diyodu bu, aynı modellerin hemen hemen hepsinde bt var gitmiş ta bt siz olanı seçmişiz
ablamda yeğene verdi bunu olmadı bide bt li olandan alırız
Şanssızlıktan ziyade açıklamaları düzgün okumadan siparişi veriveriyom ondanAbi sen de ne şanssız çıktı:-n ya bu aliexpress sana yaramıyor![]()
z2 için çantayıda düzgün okumadan verdim meğer mini için vermişim
bunuda düzgün okumadım açıklamasını bt li değilmiş meğer bundan sonra açıklamaları okuyup öle vercem siparişi hemen pat diye atlamıcam 
Şanssızlıktan ziyade açıklamaları düzgün okumadan siparişi veriveriyom ondanz2 için çantayıda düzgün okumadan verdim meğer mini için vermişim
bunuda düzgün okumadım açıklamasını bt li değilmiş meğer bundan sonra açıklamaları okuyup öle vercem siparişi hemen pat diye atlamıcam
![]()
Vallaha ben satıcının o üründen kaç tane sattığını genelde kaç satış yaptığını hepsini araştırıyorum artık
Geçiyor kardeşim sıkıntı olmuyor.Beyler sd kart sınırdan geçmiyor diye duydum doğruluk payı var mı?