Öneri Xperia Z1 Aksesuarlarım :D

Sponsorlu Bağlantılar

najanaja

najanaja

Üye
kulaklığımız geldi ama yanlış sipariş vermişim :( daha doğrusu yanlış anlamışım ben bunu bt li diye almıştım :) sadece mp3 çalar bide radyosu var ama hiçbi kanalı çekmiyo sanırım çin radyoları için yapmışlar sadece :kop:ya wireless diyodu bu, aynı modellerin hemen hemen hepsinde bt var gitmiş ta bt siz olanı seçmişiz :D ablamda yeğene verdi bunu olmadı bide bt li olandan alırız :D

nazmican6180

Üye
Kardeşim teknosa satıyo yada netten sipariş ile 9 tl ye gelior

nazmican6180

Üye
Evet

nazmican6180

Üye
Yok

nazmican6180

Üye
Mcdonaldsdada kart ile indirimli mcchicken menü var 5 tl ye

nazmican6180

Üye
Yok çıkartmıyor kullananlar var

• Beğen
Tepkiler: deadhmachine

nazmican6180

Üye
Hatta bazı oyunlarda mesela wolfta fln artı joypara veriomuş

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
    Konu Sahibi
kulaklığımız geldi ama yanlış sipariş vermişim :( daha doğrusu yanlış anlamışım ben bunu bt li diye almıştım :) sadece mp3 çalar bide radyosu var ama hiçbi kanalı çekmiyo sanırım çin radyoları için yapmışlar sadece :kop:ya wireless diyodu bu, aynı modellerin hemen hemen hepsinde bt var gitmiş ta bt siz olanı seçmişiz :D ablamda yeğene verdi bunu olmadı bide bt li olandan alırız :D

Abi sen de ne şanssız çıktın ya bu aliexpress sana yaramıyor :D

• Beğen
Tepkiler: najanaja
najanaja

najanaja

Üye
Abi sen de ne şanssız çıktı:-n ya bu aliexpress sana yaramıyor :D
Şanssızlıktan ziyade açıklamaları düzgün okumadan siparişi veriveriyom ondan :) z2 için çantayıda düzgün okumadan verdim meğer mini için vermişim :) bunuda düzgün okumadım açıklamasını bt li değilmiş meğer bundan sonra açıklamaları okuyup öle vercem siparişi hemen pat diye atlamıcam :D

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
    Konu Sahibi
Şanssızlıktan ziyade açıklamaları düzgün okumadan siparişi veriveriyom ondan :) z2 için çantayıda düzgün okumadan verdim meğer mini için vermişim :) bunuda düzgün okumadım açıklamasını bt li değilmiş meğer bundan sonra açıklamaları okuyup öle vercem siparişi hemen pat diye atlamıcam :D
:D Vallaha ben satıcının o üründen kaç tane sattığını genelde kaç satış yaptığını hepsini araştırıyorum artık :D

• Beğen
Tepkiler: najanaja
burak_102

burak_102

Üye
Beyler sd kart sınırdan geçmiyor diye duydum doğruluk payı var mı?

nazmican6180

Üye
Alma zaten onlar bozuk hafızası yanlış

nazmican6180

Üye
Magnetic şarj kablom sonunda geldi

Üst Alt