najanaja
Üye
O da doğru bi yandan haklısıne o kadar da dikkat edecen dalgın olmayacanama senin ilk bahsettiğin dalgınlık değildi güvensizlikti artı renk ve boyut türü şeylerde en fazla 1-2 dolar fark yapıyo yani hatayla gitse bile cebinden anca 3-4 tl gider ki bence önemsiz bi miktar açıkçası al mesela ben 10 tl çöpe atmış oldum 5 tl kumanda aldık 5 tl ona pil aldık çalışmıyo napayım şimdi onlanmı uğraşacam nerelere atmıyoz 5 er 10 ar
Benim kabloyu unutma abi o da çöpe gittie o kadar da dikkat edecen dalgın olmayacanama senin ilk bahsettiğin dalgınlık değildi güvensizlikti artı renk ve boyut türü şeylerde en fazla 1-2 dolar fark yapıyo yani hatayla gitse bile cebinden anca 3-4 tl gider ki bence önemsiz bi miktar açıkçası al mesela ben 10 tl çöpe atmış oldum 5 tl kumanda aldık 5 tl ona pil aldık çalışmıyo napayım şimdi onlanmı uğraşacam nerelere atmıyoz 5 er 10 ar
Kardeşim yeni girdim kusura bakma buyur link bu. Kılıfın tuşları var bu aradaO da doğru bi yandan haklısın
Neyse abi şimdi foto koyman da tekrar uğraşman da boşu boşuna. Bırak giden 2-3 lira olsun ya.kime burayamı? nolcak ki dediğim gibi bi tane ince bi devre var neresinde ne sorun var nerden anlıcazaçması paraylamı bida açar çekeriz o sorun deil zaten açması kolay kapaması uğraştırdı ama şimdi yöntemi öğrendim oda kolay artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?