Öneri Xperia Z1 Aksesuarlarım :D

Ben aynı gün iki sapariş verdim biri geldi biri gelmedi şimdi posta kutusuna baksammıki acaba

İlginçmiş neyse kapıya atsalar da olur bana ulaşsın da

Yani başkası mrak edip almaşsa sorun deill

Konu Sahibi
Benim bu ürünlerle sipariş ettiğim kablo halen gelmedi mesela tarihe bakın ne kadar geçtiğini anlarsınız ama daha 3 hafta önce sipariş verdiğim taşınabilir batarya geldi İlginç şeyler dönüyor

Taşınabilir bataryanın linkini atabilirmisn

Konu Sahibi

Bu kardeşim. Renk renk mevcut kapasitesi de gayet iyi

Güzelmiş güle güle kullan [emoji1] kaç kez şarj ediyor

najanaja

Üye
Uğur'un arkadaşı için verdiğimiz sipariş de dün geldi 5600 mah şarj cihazı.

Tepkiler: @@DiAbLo@@
Şurdan bide telefon getirebilsek mükemmel olacal hacı

Yani gumrukten mp3 die geçirebilsek iyi olacak

najanaja

Üye
Şurdan bide telefon getirebilsek mükemmel olacal hacı
valla kardeşim kusura bakma ama buradakiler mahalle arkadaşın, çocukluk arkadaşın yada sınıf arkadaşın değil tamam belki ağız alışkanlığı olmuştur ama hoşlanan vardır hoşlanmayan vardır şu konuşma tarzlarınızı bence düzeltmeye çalışın ben bile elimden geldiğince saygı sevgi içerisinde kurmaya çalışıyorum cümlelerimi bu hacı kelimesinide ne çok kişi alışkanlık haline getirmiş açıkçası benim hiç hoşuma gitmiyor bu hacı kelimesi lütfen elimizden geldiğince karşımızdakilerle saygılı ve üsluplu konuşalım.
Yani gumrukten mp3 die geçirebilsek iyi olacak
iyi artık gümrüktekiler o kadar da değildir heralde yada istersen sen bi dene geçerse bizde alırız
hem sorun ne olduğu değil parası sen 50-100 tl ye telefon gördünmü alınabilecek

Valla o fiyata yok ama note 4 gibi mtk 6592 parmak izi okuyuculu telefonlar 500 tl fln birebir nerdeyse note 4 le

Konu Sahibi
Kardeşim gümrüktekiler salak değil açıp kutuyu ve faturayı eşleştiriyorlar. Öyle armut piş ağzıma düş diye gelmiyor malesef

Tepkiler: najanaja
Valla ben satıcıyla konuşmuştum adam gümrükte tanıdığım var dedi gelmezse paran iade demişti

Konu Sahibi
Valla ben satıcıyla konuşmuştum adam gümrükte tanıdığım var dedi gelmezse paran iade demişti
Kardeşim bu iş sandığın kadar basit bir iş değil. Gümrükte istediği kadar adamın olsun. Kutuyu açıp kontrol eden 3 farklı memur var hangisinden kaçırmayı düşünüyorsun. Havaalanında uçaktan iniyor bir kontrol, bölge memurlukta bir kontrol bir de şehirde kontrol ediliyor. O satıcı kimse polat alemdar'ı da geçmiş
Ama adamlar haklı eğer gümrükte takılırsa para iade ediyorlar da senin o dediğin iş olmayacak dua ya amin demek gibi bişey

Tepkiler: najanaja

najanaja

Üye
İşte çantam çok güzel tam istediğim gibi :-)
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

Tepkiler: burak_102