Xperia z

Sponsorlu Bağlantılar

sakaryam54500

Üye
    Konu Sahibi
Xperia z
Arkadaşlar telefonu suya filan sokuyorum hiç sıkıntı olmuyordu dün bi suya sokayım.dedim telefonu sildim sonra cebime koydum sonra cıkardım dokunmatik işlemiyor sonra telefon ekranı değişik bir şekilde kapandı açılmadı, sonra sabah kalktım şarja taktım telefon açıldı ne oldu anlamadım

e.c.g

Üye
Suya karşı çok dayanıklı değil ya

MCR Killjoy

MCR Killjoy

Üye
Gerçekten cihazın su geçirmezliğine güvenip keyif için suya sokan tonlarca insan var sanırım. Arkadaşlar yapmayın şunu. Bu su geçirmemezlik mottosu ancak kazalar için işe yarardır. Ne bileyim elinden kayar klozete düşer, şortunun cebinde unutup denize girersin filan. Keyif için sokmayın şunları su altına. Sony kullanıcı hatası deyip almıyor geri telefonu. Olan paranıza oluyor.

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
Telefon açıldıysa benim düşüncem şu: Şimdi bu telefonlar su altındayken dokunmatiği algılamıyor. Dokunmatiği de parmağındaki elektrikle kullanıyorsun. Üzerinde su kalmıştır dokunmatiği algılamadığı için donmuştur kapanmıştır tahminimce. Ama arkadaşın dediği gibi keyfe suyun altına tutmayın. Ha tutacaksan bi sebebi olsun mesela telefon çok ısınır buzdolabından alırsın soğuk suyu arka tarafa dökersin soğur :D (işin şakası tabi ama arkadaş çok yağardı bunu :D )

Üst Alt