Xperia Z yoksa ZL ve niye?

Sponsorlu Bağlantılar

orhan424

orhan424

Üye
    Konu Sahibi
Xperia Z yoksa ZL ve niye?
Yorumlarınızı bekliyorum

Invoke

Invoke

Üye
Sorun nasıl anlamadım ki Z mi yoksa ZL mi diyorsun? :D
Öyleyse Z çünkü su geçirmez kuma tuza karşı dayanıklı.
Arka kapak da cam ve artislik duruyor.
Ha ZL nin fiyatı çok daha düşükse ZL çünkü aralarında ki tek fark bu. Ve ZLnin altı daha kısa işte ön kamera sağ alt köşede gibi gibi önemsiz farklar. Yani aralarında dayanıklılık dışında fark yok. ZL de iyidir telefonu suya sokup napacan? Hem Znin o kapakçıklar sıkıntı olabilir deniyor ve sesi az deniyor ayrıca bataryası da çıkmıyor. ZL öyle değil ve daha ucuzdur :D
Eğer tipini beğeniyorsan ZL al :D

maxpayneqwe

Üye
Kesinlikle dış görünüşüne önem vermiyorsan Xperia Z al !!!!

Invoke

Invoke

Üye
Kesinlikle dış görünüşüne önem vermiyorsan Xperia Z al !!!!

Neden? Znin dış görünüşü kötü mü de?
-------
Bunlar aslında aynı cihaz tasarımı biraz farklı ve suya karşı dayanıklılığı yok ZLnin. Fiyat farkı çoksa ZLyi al gitsin.
Ha yok o arada 3-5 kuruş bana dokunmaz diyorsan Z al :D

orhan424

orhan424

Üye
    Konu Sahibi
Neden? Znin dış görünüşü kötü mü de?
-------
Bunlar aslında aynı cihaz tasarımı biraz farklı ve suya karşı dayanıklılığı yok ZLnin. Fiyat farkı çoksa ZLyi al gitsin.
Ha yok o arada 3-5 kuruş bana dokunmaz diyorsan Z al :D

Bizim ülkede 60Tl falan fark var.ZLin dış görünüşü hoşuma gidiyor diye böyle kalıyorum.Yoksa 60tl neki.

Invoke

Invoke

Üye
Bizim ülkede 60Tl falan fark var.ZLin dış görünüşü hoşuma gidiyor diye böyle kalıyorum.Yoksa 60tl neki.

Aynı cihaz usta, hangisini beğeniyorsan onu al ama Z suya karşı filan daha dayanıklıdır onu unutma. Bir de Z daha ince ve az da olsa daha hafif. Znin arkası da cam, ZLnin plastik gibi. Yani küçük farklar beğendiğini al :)

- - - Eklendi - - -

Azerbaycandasınız heralde? Orda kaç lira? Türkiye lirasıyla soruyorum. Doğru düzgün oranın fiyatlarını öğreneceğim bir site var mı?

orhan424

orhan424

Üye
    Konu Sahibi
Aynı cihaz usta, hangisini beğeniyorsan onu al ama Z suya karşı filan daha dayanıklıdır onu unutma. Bir de Z daha ince ve az da olsa daha hafif. Znin arkası da cam, ZLnin plastik gibi. Yani küçük farklar beğendiğini al :)

- - - Eklendi - - -

Azerbaycandasınız heralde? Orda kaç lira? Türkiye lirasıyla soruyorum. Doğru düzgün oranın fiyatlarını öğreneceğim bir site var mı?
Xperia Z burada 1318TL.Yalnızca 1040TL bula bilirim online sifarişten.w-t.az bu siteye gir,tüm telefonların altında fiyatları var.Mesela xperia z 609AZN.Onu 2ye çarpıcaksın olur 1318TL.Anlata bildimmi?

Invoke

Invoke

Üye
Xperia Z burada 1318TL.Yalnızca 1040TL bula bilirim online sifarişten.w-t.az bu siteye gir,tüm telefonların altında fiyatları var.Mesela xperia z 609AZN.Onu 2ye çarpıcaksın olur 1318TL.Anlata bildimmi?

Anlatabildin, eyvallah :)