Xperia Z Rom Yükleme Yardım

Sponsorlu Bağlantılar

sedatatt

sedatatt

Üye
    Konu Sahibi
Xperia Z Rom Yükleme Yardım
arkadaşlar xperia z var rootlu flashtool ile rom falan yükleyebiliyorum yalnız rom manager ile custom rom yükleyemiyorum bi türlü yardımcı olsanız

Invoke

Invoke

Üye
Bootloader açacaksın. CWM yükleyeceksin. Romu indireceksin, sdye atacaksın, telefon açılırken cwmye gireceksin. wipe yapıp, install zip from sd card seçeneğini seçeceksin. Yüklenecek. Açılacak. İlk açılış normalden daha uzun sürebilir, telaş yapmayacaksın. =)

sedatatt

sedatatt

Üye
    Konu Sahibi
bootloader açmadan cwm yükleyip açamaz mıyım?

Invoke

Invoke

Üye
bootloader açmadan cwm yükleyip açamaz mıyım?

Bootloader kapalıyken custom rom kuramazsın, stock basedsa olur ama cm falan kuramazsın.
Dene istersen =P ama boot ekranında kalır telefon, sonra stock romu flashlar, açar tekrar baştan bootloaderı açarak yaparsın bu sefer :D

sedatatt

sedatatt

Üye
    Konu Sahibi
anladım şimdi. internnet videolarda sony logosu gelince ses açma tuşuna basınca recovery modda açılırdı telefon bootloader kapalı olduğu içn ben de olmuyomuş demi:)

Invoke

Invoke

Üye
anladım şimdi. internnet videolarda sony logosu gelince ses açma tuşuna basınca recovery modda açılırdı telefon bootloader kapalı olduğu içn ben de olmuyomuş demi:)

Ses kısma olması lazım, sürekli ses kısmaya basacaksınız...

sedatatt

sedatatt

Üye
    Konu Sahibi
ses kısmayı da denedim de olmadı gene

Invoke

Invoke

Üye
ses kısmayı da denedim de olmadı gene

stock recovery modda yok xperialarda kendimiz kurmalıyız. Önce cwm yükleyeceksiniz sonra yapacaksınız o zaman girer. Tabi romu kurabilmek için bootloaderda açık olmalı.

sedatatt

sedatatt

Üye
    Konu Sahibi
yani bootloader kapalıyken yapmak mümkün değil

Invoke

Invoke

Üye
yani bootloader kapalıyken yapmak mümkün değil

Değil. Stock based romlar kurabilirsiniz ama yani şöyle diyim xperia z'nin orijinal romunu değiştirip sunuyorlar mesela öyle şeyler olabilir... Onun dışında custom rom kuramazsınız.Özele bak.* Ben çıkıyorum kolay gelsin...

Üst Alt