defrt
Üye
-
Konu Sahibi
-
Arkadaşınızın yaptığı gibi root + ek program kullanıp belki çalıştırırsınız.evet ben de gördüm o video yu ve merak ediyorum.
Ayrıca arkadaşımın s3 telefonu var ona root attı, paragon ntfs programını kurdu. benim 2.5' 500 gb harddisk bağladık ve mükemmel çalıştı. yani güç kablosu falan yok normal flashdisk bağlar gibi bağladı.
bende de Xperia ion var diğer arkadaşımın da s2 telefonu var ikisine de hdd yi bağladığımızda hiç bir tepki vermiyor. Oysa ki s3 e root atmadan önce de hdd yi algılamış fakat root lu olmadığı için açmamıştı.
Ve başka bir arkadaşımda da Xperia acro S var o hem bootloader kilidini açtı hem rootladı. Ve orjinal jelly bean yüklü o da açmadı.
Evet şimdi bu konuda bilgisi olan arkadaşlar acaba özellikle Xperia konusun da yardım edebilirler mi? Yani bi s2 bile açıyorsa Xperia ion un hayli hayli açması lazım.s2 bile açıyorsa dediğim zaman o video daki s2 den bahsediyorum
evet ben de gördüm o video yu ve merak ediyorum.
Ayrıca arkadaşımın s3 telefonu var ona root attı, paragon ntfs programını kurdu. benim 2.5' 500 gb harddisk bağladık ve mükemmel çalıştı. yani güç kablosu falan yok normal flashdisk bağlar gibi bağladı.
bende de Xperia ion var diğer arkadaşımın da s2 telefonu var ikisine de hdd yi bağladığımızda hiç bir tepki vermiyor. Oysa ki s3 e root atmadan önce de hdd yi algılamış fakat root lu olmadığı için açmamıştı.
Ve başka bir arkadaşımda da Xperia acro S var o hem bootloader kilidini açtı hem rootladı. Ve orjinal jelly bean yüklü o da açmadı.
Evet şimdi bu konuda bilgisi olan arkadaşlar acaba özellikle Xperia konusun da yardım edebilirler mi? Yani bi s2 bile açıyorsa Xperia ion un hayli hayli açması lazım.s2 bile açıyorsa dediğim zaman o video daki s2 den bahsediyorum
evet otg desteği var ama sorunumu belirttim... :-S
bak şöyle bir yöntem bulduk
forum.andronova.net/showthread.php?44656-XPERIA-S-ICS-YE-USB-NTFS-D%DDSK-TAKMA
ve arkadaşımın acro S si ile denedik çünkü onun telefonu rootlu idi. ama yine algılamadı. yani algılama sorunu rootladı alakası yok gibi görünüyor.
şurdan bakabilirsiniz.merhaba arkadaşlar, xperia z almayı düşünuyorum. Birşey öğrenmek istyom,xperia z'i otg kablosuyla 500gb veya 1tb hdd'ye bağlaya bilrmiym? Çalıştırırmı hdd? Flash bellek çaliştırdiğnı bilyorum, acaba hdd çalıştırırmı? Veya hangi tel çalistırır?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?