Xperia z mi ---one x mi----note 2 mi---nexus 4 mü----s3 mü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Xperia z mi ---one x mi----note 2 mi---nexus 4 mü----s3 mü
Arkadaşlar Mart ayında telefon almak istiyorum.Bunların arasından hangisini almam sizce daha iyi olur.benim için telefonun her yönü önemli yani kıyaslama yaparsak en iyi telefonu almak istiyorum

hlldll

Üye
XPERIA Z tartışmaya luzum yok

Kerim.

Üye
note2 ve xperia z arasinda secim yap.

Konu Sahibi
Diyorsun bende note2 tartışma götürmez derim.
note 2 de fena cihaz deil ama z nin +ları işi bozuyo suya ve toza karsı dayanıklılık 13 mp olması hdr video çekebilmesi +++ aslında note 2 alacaktım z yi görünce tereddüte düştüm...

- - - Eklendi - - -

note2 ve xperia z arasinda secim yap.
zor bir seçim olsada note 2 nin z den + ları varmı arkadaşım ben bayağıdır yoktum forumda

papakudioflu

Emekli Yönetici
note2 ve xperia z diger cihazlardan bariz farkla ayriliyor. Bu iki cihazin yanina htc one ve lg optimus g pro eklenebilir mart ayinda alacagini duşunursek. Htc one 8-15 mart tarihleri civarinda satişta olucak. Bence bu dort cihazi tam olarak gormeden kesin karar verme.

Konu Sahibi
one x ve s3 seçeneklere koymamın sebebi başka cihaz yok su anda belki s4 de konulabilirdi.ama mart ayının başlarında bi telefon almam lazım işe yeni başladığım yerde navgasyon gerekli şöförlük yapıoz lazım oluo martta acil almam lazım.

- - - Eklendi - - -

lg optimus pro ya baktım seçenklere koyulcak cihaz ama htc one özellikleri ne onu bulamadım..

sanalben

Üye
xperia z 1080p ekranı var daha ne + bekliyosunuz

Kamera olayina yorumum yok ama toz ve su için bence telefon secilmese gerek. S4 8 cekirdekle gelmeyecekse ve spen yoksa mart ayini beklemene gerek yok. Yine note2 derim. Lg ve htc hakkında fazla bi arastirmam yok. Tercih senin son olarak

Konu Sahibi
Yardımcı olan tüm arkadaşlara teşekkürlerimi sunarım %90 ihtimalle xperia z alacağım.sony nin şubesi ile görüştüğümde martın ilk haftası çıkacak demişti mağazalara inşallah fazla bekletmezler de martın birinde hemen alırım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...