Xperia z mi ---one x mi----note 2 mi---nexus 4 mü----s3 mü

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
enes-1907

enes-1907

Üye
    Konu Sahibi
Xperia z mi ---one x mi----note 2 mi---nexus 4 mü----s3 mü
Arkadaşlar Mart ayında telefon almak istiyorum.Bunların arasından hangisini almam sizce daha iyi olur.benim için telefonun her yönü önemli yani kıyaslama yaparsak en iyi telefonu almak istiyorum :D

hlldll

hlldll

Üye
XPERIA Z tartışmaya luzum yok

Kerim.

Kerim.

Üye
note2 ve xperia z arasinda secim yap.

Türe

Türe

Üye
Note 2

enes-1907

enes-1907

Üye
    Konu Sahibi
Diyorsun :) bende note2 tartışma götürmez derim.
note 2 de fena cihaz deil ama z nin +ları işi bozuyo suya ve toza karsı dayanıklılık 13 mp olması hdr video çekebilmesi +++ :D aslında note 2 alacaktım z yi görünce tereddüte düştüm...

- - - Eklendi - - -

note2 ve xperia z arasinda secim yap.
zor bir seçim olsada note 2 nin z den + ları varmı arkadaşım ben bayağıdır yoktum forumda :D

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
note2 ve xperia z diger cihazlardan bariz farkla ayriliyor. Bu iki cihazin yanina htc one ve lg optimus g pro eklenebilir mart ayinda alacagini duşunursek. Htc one 8-15 mart tarihleri civarinda satişta olucak. Bence bu dort cihazi tam olarak gormeden kesin karar verme.

enes-1907

enes-1907

Üye
    Konu Sahibi
note2 ve xperia z diger cihazlardan bariz farkla ayriliyor. Bu iki cihazin yanina htc one ve lg optimus g pro eklenebilir mart ayinda alacagini duşunursek. Htc one 8-15 mart tarihleri civarinda satişta olucak. Bence bu dort cihazi tam olarak gormeden kesin karar verme.
:D one x ve s3 seçeneklere koymamın sebebi başka cihaz yok su anda :D belki s4 de konulabilirdi.ama mart ayının başlarında bi telefon almam lazım işe yeni başladığım yerde navgasyon gerekli şöförlük yapıoz :D lazım oluo martta acil almam lazım.

- - - Eklendi - - -

lg optimus pro ya baktım seçenklere koyulcak cihaz ama htc one özellikleri ne onu bulamadım..

sanalben

sanalben

Üye
xperia z 1080p ekranı var daha ne + bekliyosunuz

alenkolik

alenkolik

Üye

note 2 de fena cihaz deil ama z nin +ları işi bozuyo suya ve toza karsı dayanıklılık 13 mp olması hdr video çekebilmesi +++ :D aslında note 2 alacaktım z yi görünce tereddüte düştüm...

- - - Eklendi - - -

zor bir seçim olsada note 2 nin z den + ları varmı arkadaşım ben bayağıdır yoktum forumda :D

Kamera olayina yorumum yok ama toz ve su için bence telefon secilmese gerek. S4 8 cekirdekle gelmeyecekse ve spen yoksa mart ayini beklemene gerek yok. Yine note2 derim. Lg ve htc hakkında fazla bi arastirmam yok. Tercih senin son olarak ;)

enes-1907

enes-1907

Üye
    Konu Sahibi
Yardımcı olan tüm arkadaşlara teşekkürlerimi sunarım %90 ihtimalle xperia z alacağım.sony nin şubesi ile görüştüğümde martın ilk haftası çıkacak demişti mağazalara inşallah fazla bekletmezler de martın birinde hemen alırım :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt