enes-1907
Üye
-
Konu Sahibi
-
tabiki media markt yada teknosaya telefonu almaya gittiğimde en az 30 dk sesini vs. herşeyini test edeceğim.birşey daha ekleyeceğim bendeki xperia neo da tft ekran ama yandan baktığımda çok görüntü kaybı yaşamadım çok eğdiğin zaman oluyordu ee zaten o kadar dar açıdan bakmayacağıma göre sorun yokDışa ses verimi normalin biraz altında olabilir çünkü su geçirmez özelliginden dolayi hoparlörü koruyup kaplamaları gerek buda dışa ses verimini düsürür. Ama telefonu alırken daha cok kasa saglamlıgına ve donanıma bakarsanız iyi olur , iyi bir para verip aldıgınız telefonunuzun 1-2 yıl sonra ömrünün bitmesini istemezsiniz.
+1 peki o durum z de nasıl olur z nin kaplaması iphone daki gibi cam hem arkası hem önü gorilla glass 2 il kaplı ok ısınırmı snce
tabiki media markt yada teknosaya telefonu almaya gittiğimde en az 30 dk sesini vs. herşeyini test edeceğim.birşey daha ekleyeceğim bendeki xperia neo da tft ekran ama yandan baktığımda çok görüntü kaybı yaşamadım çok eğdiğin zaman oluyordu ee zaten o kadar dar açıdan bakmayacağıma göre sorun yokzaten telefonu almaya gittiğimde neo yuda götürcem müzik video vs bluetooth la gönderip test edeceğim.xperia z nin inceleme videolarında sesin yeterli seviyede olduğu söyleniyordu zaten yeterli seviyede değilse o telefona o kadar para veremem ne kadar htc nin aşağıya doğru inen menüsünü sevemesemde htc den yana kullancağım şansımı
suya sokarsın öyle olursa zaten su geçirmez
beni bırak neo kullanıcıları içerisinde ilk sende duyuyorumBendede neo var eger satabilirsem s3 düsünüyorum. Fakat kulaklıgı takınca kendi kendine ses açıp kısma yapıyordu bu arızadan5 kere garantiye verdim telefonu degiştiler 1 saat önce yine yaptı.. Sizde hic böyle bir sorun oldumu ?
oda doğru iyi fikirsuya sokarsın öyle olursa zaten su geçirmez
Li-po daha yeni bir batarya diye biliyorumahuahuha çok iyi ısınınca soğuk suya sok
------------
Bir şey eklemek istiyorum: "Kardeşimin bir arkadaşı var robot falan yapıyor, elektrik falan filan epey ilgili çocuk neyse Li-ion pilin ömrünün daha uzun olduğunu Li-ponun daha çabuk bittiğini söylemiş." . Ben onların yalancısıyım ama bence bir araştırın Li-ion nedir Li-po nedir.
özellikler de fark yokki o yüzden seçim yapamıyorum.birinde işlemci frekansı 0,200 fazla ötekinde yarım saat süreyle 1 metre suya dayanmaÖzellikleri yönüyle Htc One bir adım daha önde .
suya sokmaya kıyabilirmiyim sonuçta 2000 tl adamın içi gider be alışılmış bişi deil bile bile suya sokmaksuya sokarsın öyle olursa zaten su geçirmez
özellikler de fark yokki o yüzden seçim yapamıyorum.birinde işlemci frekansı 0,200 fazla ötekinde yarım saat süreyle 1 metre suya dayanmanasıl karar vereceğim bilemedim.byük ihtimallde z nin dış hoparlör sesinde çok deformasyon yoksa onu alacğım.birde z nin videoları sper çektiği her inceleme videosunda söyleniyo
- - - Eklendi - - -
suya sokmaya kıyabilirmiyim sonuçta 2000 tl adamın içi gider be alışılmış bişi deil bile bile suya sokmak
dur bakalım one için inceleme videosu çıksın donanım haberin öle karar verek..ayrıca z nin hdr var kamerasında one da varmı biliomusun..ikiside neredeyse aynı özelliklerde cihazlar karar senin tipi falan hangisinin hoşuna gidiyorsa onu al derim ama ben olsam hTC One alırım gerek kamerası gerek Beats Audio'su
su geçirmemesini istersen Otterbox Armor diye bir kılıf çıkacak yakında onu alırsın 2 Ton basınca kadar telefon dayanıyormuş ama telefon bildiğin zırh oluyor
sen hTC one al suya düşürmeden kullan Z biraz daha geri planda benim için...
o değilde arkadaşlar bu z için martın ilk defası dediler nası bekleyeceğim diyodum dün 15 mart oldutam alıştırdım kendimi 15 marta şimdide mart sonunda diyolar başlıcam böle satış politikasına yaw valla one daha önce çıksın alıcam yeter yaw telefonsuzum
+1 +1
z alırsan kapaklarının adam gibi kapandığından emin ol açık unutursan hiçbir anlamı kalmaz...
dur bakalım one için inceleme videosu çıksın donanım haberin öle karar verek..ayrıca z nin hdr var kamerasında one da varmı biliomusun..
elimde neo yok şu an olsa
bence sen neo ile biraz daha idare et s4 bi çıksın bakalım ona göre karar ver hem z de one de ucuzlamış olur...
elimde neo yok şu an olsat10 var neo yu babama verdim t10 un reziftif ekranı beni deli ediyor
abim derken yaş kaç
bu arada abim kvk'da çalıştım dedin ya aklıma takıldı gerçi aynı servis değil ama ben s3'ün ekranını telpa'da yaptırdım şimdi cihaza yeni vidamı takıyorlar yoksa söktüklerini aynen yerine mi takıyorlar ?
birde telpa'nın işçiliği nasıldır cihaz birkaç kez git gel yapar mı sence ?
- - - Eklendi - - -
anladım,o zaman sana yeni telefon şart
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?