Xperia Z ile çekilen fotoğraflar

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
CES 2013‘de en ilgi çeken cihaz duyurularının başında Japonya kökenli Sony cephesinden gelen iki yeni akıllı telefon vardı. Sony, Xperia Z ve Xperia ZL olarak adlandırdığı ve 1080p HD çözünürlükte ekrana sahip olan akıllı telefonları ile CES 2013‘ün parlayan yıldızı oldu.

Sony‘nin yeni 1080p ekrana sahip amiral gemisi akıllı telefonu Xperia Z 13MP çözünürlüğe sahip ve 1080p video çekimi yapabilen Exmor RS sensör içeren arka kamera ile geliyor. Exmor RS, geçtiğimiz sene sunulan Exmor R serisi sensörlerin gelişmiş versiyonu olarak karşımıza çıkıyor.

BestBoys.de tarafından yayınlanan bazı fotoğraflara baktığımızda Sony Xperia Z‘nin 13MP kamerasının oldukça başarılı olduğunu görüyoruz. Siteden gelen bilgiye göre otofokus hem devamlı hem de tek mod da oldukça kaliteli çekim yapılmasını sağlıyor. Xperia Z ile çekilen bazı fotoğraflara aşağıdan ulaşabilirsiniz. Ancak fotoğrafların yüksek boyutlu olduğunu da belirtelim.

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: asigsasi

asigsasi

asigsasi

Üye
fotoğraflar gerçekten kaliteli :oke: bir de gece çekim olsaydı daha iyi anlardık

lordufuk

lordufuk

Üye
İşte sony helal olsun ççıkar çıkmaz alıcam

erko merko

erko merko

Üye
Gayet güzel duruyor, gece çekimi ve video kalitesinide merak ediyorum :)

PriZm

PriZm

Üye
Kafam karıştı iyice.Note 2 alacaktım ama bu telefonun kamerası cidden etkileyici.

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Param Olsam Alırdım Tipi Note 2 Ve S3 Den Fazlaca Başarılı Tam Benlik :D

Symbianize

Symbianize

Üye
Kameraya niye bu kadar takıyosunuz iyi hoş ama 200 tlye alırsınız bir dijital foroğraf makinası :D

- - - Eklendi - - -

Yanlız cihazın özelşiklerine baktkmda note2 den daha iyi ama fiyatıda iyidir :D

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
uzun süre sonra bi telefon beni çok etkiledi.

DraugHuan

DraugHuan

Üye
Bence Sony bu çıkaracağı telefon ile piyasayı alt üst edecek. W serisinden beri hep desteklediği marka. Seni Seviyorum Sony :D

asigsasi

asigsasi

Üye
ıphone ye benzemiş

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
Cekimler Guzel

asigsasi

asigsasi

Üye
adam bu telefonu su ile yıkıyor hayran kaldım
[video=youtube;gWysHOjl95E]http://www.youtube.com/watch?v=gWysHOjl95E&desktop_uri=%2Fwatch%3Fv%3DgWysHOjl95E&gl=TR[/video]

• Beğen
Tepkiler: ~N.A.W.Y~ ve ozakin70
KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Tasarım Ve Performans Gayet İyi Kamerada En İyisi Nokıadan Çıkıyor İdda Ediyorum

ozakin70

ozakin70

Üye
Su geçirmez özelliği çok etkiledi gerçi hoparlore girse ses te bozulmalar olur ama tip olarak sade olması beni benden aldı wonder ıda büyüzden seçtim bu arada çekimler harika ama gece çekimi ve çok güneşli ortamda çekimler olsa daha iyi analiz ederiz :thumbup:

PriZm

PriZm

Üye
herşey iyi hoşda daha 720P oyunlar için yeni destek gelmeye başlamışken bu telefonu alanlar epey güncelleme bekleyecek.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Gece çekimleri de paylaşılırsa Lumia 920 kadar başarılı olup olmadığını görmüş oluruz :hmmm
Suya ve toza dayanıklı olması gerçekten çok iyi.

asigsasi

asigsasi

Üye
resimdeki değil :ehe ben resimdeki demedim zaten :) ıphone 5 e benzettim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt