Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Xperia Z hd oyun ?
Sponsorlu Bağlantılar
legolas29
Üye
Konu Sahibi
Xperia Z hd oyun ?
Arkadaslar xperia z ye nasıl hd oyun yükleyecegm nette link yok. Neden acaba diğer telefonlara var buna yok acaba link varsa yarım eder misiniz asphalt 7 için
serif55
Üye
Oyunlar tüm telefonlar için ayrı üretilmiyor hocam sadece bazı özel oyunlarda ekran kartları(gpu) ve kasmaması için işlemci güçleri farklılık gösterebiliyor.
Yani S4 veya One ın açtığı bir oyunu kendi telefonunuzdada açabilirsiniz forumumuzda ANDROİD OYUN bölümünde gayet yeterli sayıda HD oyun mevcut
legolas29
Üye
Konu Sahibi
hacı apk indiriyor acmıo yukşemıo bu. İşlemi hiç birsey gerceklestiremez diyo
Kaç yıldır Android telefon kullanıyorum böyle bi uyarı ilk defa duyuyorum hocam yaw İşlemi hiçbirşey gerçekleştiremez ne demek acaba vallahi çok merak ettim şimdi
AHKE
Üye
dosyanın formatı apk deil herhalde ole dedigine gore bi kontrol et bence
Penci Hoca
Üye
Play store gir. İstediğin oyunu indir sorun olmaz
anilari35
Üye
kardeşm indirdiğin dosyanın bilgisiyarda adını değiştire bas son kısmını .apk yap yuklenecektir
Arkadaslar xperia z ye nasıl hd oyun yükleyecegm nette link yok. Neden acaba diğer telefonlara var buna yok acaba link varsa yarım eder misiniz asphalt 7 için