işlemci ekranı kaldırmaz diyenler acaba telefonda çizim mi yapıyor yoksa crysis 3 mü oynuyor çok merak ediyorum.
ilk türkiyeye geldiğinde beri kullanıyorum telefonu ve ilk aylarda bazı markalarda olduğu gibi aşınmalar olmadı taş gibi duruyor defalarca düşürmeme rağmen!
evet lg g2 inceleme fırsatım oldu güzel alet fakat ekran çok kenarlara yaslanmış ve kırılmaya çok müsait(ilk düşürmede kırılan ekran çok olmuş) birde hafıza kartı olmaması hoşuma gitmedi.
telefon uzun süre deforme olmadan dursun, güncellemelerde sorun olmasın dersen Xperia z al ama bana manyak bir işlemci lazım bilgisayar oyunlarını falan da oynarım telefonda diyrsan lg g2 al
![]()

sizce s4 active mi xperia z mi arkadaşlar su geçirmeme özelliği olan bi telefon arıyorum 1700 limitim var kararsızım
1080P nin performansını düşürdüğü bariz belli.Bunu anlamak için kahin olmaya yada cihazın kullanıcısı olmaya gerek yok.
CPU,GPU,RAM,Dalvik hızı,hafıza hızı na göre ortalama alınarak hesaplanıyor.Note 2 stok skoru 20 bin küsür.Bencede bilen birisi cihazın performansını fazlasıyla arttırabilir.Yalnız bu sonuçta Z'lerin ortalaması falan mı alınıyor neye göre belirleniyor tam bilmiyorum ama genel bir sonuç. Senin cihaz Note2lere de fark atmış. Diyeceğim o ki, kullanmasını bilen bir elde XZ ile daha yüksek puan elde edilebilir.
kardeş nasıl suya karşı dayanıklılığı yok hiçmi video izlemedin hiç mi araştırmadın teli ne diyim
Tekrar okur musun yazdığımı?Şöyle;kardeş nasıl suya karşı dayanıklılığı yok hiçmi video izlemedin hiç mi araştırmadın teli ne diyim
lg g2 mi alsam acaba
ben g2 kullanıyorum bir arkadaşımda xperia z var benim telefonuma imreniyor desem yeridirlg g2 mi alsam acaba
Babamda var Xperia Z kasma falan yok ayrıca çok güncelleme alıyor 4.4 de alacak bence iyi telefon oyunlarda kasma da yapmıyor
lg g2 kasa plastik diyolar şuan n8 kullanıyorum kasa olarak daha kötü bi kasamı kullanıcam yoksa daha iyimi lg g2 için
bak kardeş sen telefonu hergün yere atmıcaksın sonuçta kasaya takma zaten kılıflı kullanırsan kasanın çelik olsa bi muhabbeti kalmıcaklg g2 kasa plastik diyolar şuan n8 kullanıyorum kasa olarak daha kötü bi kasamı kullanıcam yoksa daha iyimi lg g2 için