Telefon Tavsiyesi Xperia Z Hakkında Düşünceler

Sponsorlu Bağlantılar

k4nun1

k4nun1

Üye
    Konu Sahibi
değermi beyler telefon güncellemelerde sıkıntı olurmu

0MG90

0MG90

Üye
Evet, 4.4 alacağı açıklandı, lgde yine bir gelişme yok ama alacaktır 4.4

Git bak, telefona elinde gör, ikisini de koy yan yana... Zaten ekranları görünce kasayı unutursun =P Zlerin pahalı olma sebeplerinden biri de bu, aslında lg plastik olmasaydı bu fiyata bulamazdın.
Xperia ları daha çok seviyorum böyle gel beni al havası var hepsinde :D

k4nun1

k4nun1

Üye
    Konu Sahibi
kulaklığı iyimidir

Never Back Down

Never Back Down

Üye
kulaklığı iyimidir
ben kulaklığını çok sevdim tiz ve baslar tam ayarında bu arada lg son zamanlarda google ile iş birliği yaptıgından g2 ye güncelleme sözüde verdi
g2de güncelleme sıkıntısı çekiceğini sanmam

Invoke

Invoke

Üye
ben kulaklığını çok sevdim tiz ve baslar tam ayarında bu arada lg son zamanlarda google ile iş birliği yaptıgından g2 ye güncelleme sözüde verdi
g2de güncelleme sıkıntısı çekiceğini sanmam

Alakası yok, zaten geçen sefer de googleın nexusunu üretmişti, yeni bir olay yok. Çok tepki çekiyor destek vermiyor diye. Mesela optimus g hala 4.1.2de... Şimdi iyi bir telefon çıkardı, uygun bir fiyatla sundu, iyi reklamını da yaptı ama milletin aklında güncelleme konusu kalıyordu bir soru işareti olarak... Adamlar da güncelleme vereceğiz dediler, vereceklerdir de...

Never Back Down

Never Back Down

Üye
Alakası yok, zaten geçen sefer de googleın nexusunu üretmişti, yeni bir olay yok. Çok tepki çekiyor destek vermiyor diye. Mesela optimus g hala 4.1.2de... Şimdi iyi bir telefon çıkardı, uygun bir fiyatla sundu, iyi reklamını da yaptı ama milletin aklında güncelleme konusu kalıyordu bir soru işareti olarak... Adamlar da güncelleme vereceğiz dediler, vereceklerdir de...
aynı kapı pnpa bende vericekler diyorum :)

Üst Alt