Telefon Tavsiyesi Xperia Z Hakkında Düşünceler

Sponsorlu Bağlantılar

k4nun1

k4nun1

Üye
    Konu Sahibi
Xperia Z Hakkında Düşünceler
evet başlıkta konu açık tavsiye edermisiniz :)

vic353

vic353

Üye
islemcisi snapdragon s4 pro sanirim 1.5 ghz ve 4 cekirdek biraz eski yani. 1080p ekranda sikinti cikarir deniyor. z1 cok daha iyi butcen kaldirirsa

k4nun1

k4nun1

Üye
    Konu Sahibi
bütçe kaldırmıyo maalesef

Invoke

Invoke

Üye
kaç lira veriyorsun xperia z'ye?

k4nun1

k4nun1

Üye
    Konu Sahibi
1500 e buldumda max bütçem 1700

Never Back Down

Never Back Down

Üye
koy bi 100daha 32gb lg g2 al ve rahata huzura kavuş

Invoke

Invoke

Üye
1500 e buldumda max bütçem 1700

G2'nin hafızası sıkıntı olmazsa, G2 çok daha iyidir.
Zye de kötü diyemem, zorluyorsa eğer 1800, Zde güzel cihaz ama o işlemci 1080p için biraz düşük kalıyor, oyun oynuyorsunuz mesela g2de daha yüksek performans alırsınız ama z de yeterlidir... Yakında Nexus 5 gelecek daha uygun olur.(ama o da hafıza kartı/kamera açısından zden geri de kalır, g2düşünün bence.)

Never Back Down

Never Back Down

Üye
G2'nin hafızası sıkıntı olmazsa, G2 çok daha iyidir.
Zye de kötü diyemem, zorluyorsa eğer 1800, Zde güzel cihaz ama o işlemci 1080p için biraz düşük kalıyor, oyun oynuyorsunuz mesela g2de daha yüksek performans alırsınız ama z de yeterlidir... Yakında Nexus 5 gelecek daha uygun olur.(ama o da hafıza kartı/kamera açısından zden geri de kalır, g2düşünün bence.)
:thumbup:

Febris

Febris

Üye
Ben xperia z kullanıyorum asphalt 8 i full çözünürlükte oynuyorum sıkıntı yok benım ıcın uzun süre gidicek telefon bana gorr

• Beğen
Tepkiler: Invoke
mrgoxel

mrgoxel

Üye
işlemci ekranı kaldırmaz diyenler acaba telefonda çizim mi yapıyor yoksa crysis 3 mü oynuyor çok merak ediyorum.
ilk türkiyeye geldiğinde beri kullanıyorum telefonu ve ilk aylarda bazı markalarda olduğu gibi aşınmalar olmadı taş gibi duruyor defalarca düşürmeme rağmen!
evet lg g2 inceleme fırsatım oldu güzel alet fakat ekran çok kenarlara yaslanmış ve kırılmaya çok müsait(ilk düşürmede kırılan ekran çok olmuş) birde hafıza kartı olmaması hoşuma gitmedi.

telefon uzun süre deforme olmadan dursun, güncellemelerde sorun olmasın dersen Xperia z al ama bana manyak bir işlemci lazım bilgisayar oyunlarını falan da oynarım telefonda diyrsan lg g2 al

:bigstar:

Never Back Down

Never Back Down

Üye
Guncelleme sozunu lg verdi
Zaten ekran bilerek cercevesiz yapildi

Febris

Febris

Üye
Bence iki telefonda aynı işi ypıcak

k4nun1

k4nun1

Üye
    Konu Sahibi
mrgoxel bi forumun incelemesini izledim ve fotoğraf kıyaslaması yapıyorlardı kendi zamanında çıkan telefonlar ile o videoda fotoğrafları daha sönüktü mgpxl i yüksek olmasına ragmen telefonu ilk aldığından beri güncellemeler ile değiştimi telefon kalitesi arttımı yani ilk aldıgından başka bi telefon oldu diyebilirmisin birde videoda gta vice cityde kasma vardı bu düzeltildimi hiç oynadınmı oyunlarda kasarmı telefon

mrgoxel

mrgoxel

Üye
çıktığından bu yana 4-5 güncelleme aldı(tam olarak emin değilim) ve tabiki bunlar performansa katkıda bulundu.şu an hiçbir oyunda takılma olmuyor*.ama ısınma her telefonda olduğu gibi oluyor.:bilmm

ben lg g2 kötü demiyorum bunu vurgulayım. inceledim çok hoşuma gitti yani her yiğidin hakkını veririm.eğer s4 mü lg g2 mi dersen lg g2 derim(hafıza kartı olmamasına rağmen). ama lg g2 mi xperia z mi dersen xz derim.çünkü ikisini de yan yana inceledim.işlemci hariç diğer özellikleri "kullanıcıya göre" dengeleri değiştirir. işlemci benim için herşey değil bu senin içinde öyle başkası içinde öyle çünkü işlemciyi tam performansla kim kullanıyor ben buna şaşıyorum:dry:

karar senin kardeşim ikisini de incele artılarına eksilerine bak öyle al.şimdi burada iki telefonun da artı ve eksilerini yazardım ama hem sony hem lg kullanıcılarının tepkisini çekerim o yüzden sen araştır:sirit:

dipnot: maddi durumun iyi olsa Xperia Z1 al derdim...her açıdan eksiksiz bir telefon
*Xperia Z de işlemci belli bir sıcaklığa çıktığı zaman işlemci zarar görmemesi için verimliliği %30 a çekiyor ve normal olarak takılıyor bu süre oyun grafikleriyle alakalı olarak 1 saat ile 2 saat arası değişiyor.

PriZm

PriZm

Üye
Xperia Z deki işlemci 1080P çözünürlük için yetersiz.Kasmalar bundan oluyor.

mrgoxel

mrgoxel

Üye
kullanmayanlar bunu diyorda neden kullanıcıları kasma göremiyor hiç ona şaşıyoyurm:ehe
arkadaşlar bu karalama kelimelerini bir kenara bırakın kullanıp görün artık diyorum sadece:sır:

k4nun1

k4nun1

Üye
    Konu Sahibi
sizce s4 active mi xperia z mi arkadaşlar su geçirmeme özelliği olan bi telefon arıyorum 1700 limitim var kararsızım

PriZm

PriZm

Üye
1080P nin performansını düşürdüğü bariz belli.Bunu anlamak için kahin olmaya yada cihazın kullanıcısı olmaya gerek yok.

mrgoxel

mrgoxel

Üye
Samsung'un Antutu sonuçlarını yükseltmek için neler neler yaptığını duymayan kalmamıştır bunlar örnek gösterilmez diyordum kendi kendime

PriZm

PriZm

Üye
Note 2 de öyle birşey yok.Olsa bile, yukarıdaki test AOSP üzerinde yapıldı ve Samsung ile hiç alakası yok.

Üst Alt