Xperia Z 4.4.2 ile Gelen Sıkıntılar

Sponsorlu Bağlantılar

anil585

anil585

Üye
    Konu Sahibi
Xperia Z 4.4.2 ile Gelen Sıkıntılar
Arkadaşlar dün gece itibariyle 4.4.2 yükledim telefonuma.Ancak telefona ağır mı geldi anlayamadım.Telefon bildirim çubuğunu aşağı indirirken takılmalar yaşıyor.Menüler arasında dolaşırken kasılıyor donuyor.Ayarlar kısmına girdiğimde aşağı yukarı yaparken takılmalar oluyor.Kısacası geçiş efektleri gibi yerlerde kasılmalar yaşanıyor.Birde kilit ekranı resmini ayarlardan değiştirmeme rağmen tuş kilidine geçtiğimde aynı sony resmiyle karşılaşıyorum.Bir tek bende mi var bu sıkıntılar?Yardım edebileceklerden yardım bekliyorum.

• Beğen
Tepkiler: TeknoÖmer

forcerecon

forcerecon

Üye
Hocam bilgisayardan onar diyerek mi güncellediniz ? Eğer öyle ise otaya gelecek güncellemeyi bekleyin derim.4.3te de Çeşitli hatalar olmuştu sony 35mb küsür bir güncelleme yayınlayarak düzeltmişti beklemenizde fayda var.

anil585

anil585

Üye
    Konu Sahibi
Hocam bilgisayardan onar diyerek mi güncellediniz ? Eğer öyle ise otaya gelecek güncellemeyi bekleyin derim.4.3te de Çeşitli hatalar olmuştu sony 35mb küsür bir güncelleme yayınlayarak düzeltmişti beklemenizde fayda var.
Bilgisayardan güncelledim ama onar demedim.Güncelleme uyarısı geldi.Güncelle demiştim.

roodrjqes06

Üye
kullandıkça düzelir belki arkadaşım s4 e yüklediğinde de kasıyordu sonradan telefon kendini toparladı

Son düzenleme:
DiyalektiK

DiyalektiK

Üye
aynı sorunlar bendede var ek olarak sms geldiğinde bazen uyarı sesi ve yeni sms işareti çıkmıyor batarya ömrude kısaldı

tanercoskun

tanercoskun

Üye
Şuan Xz için yayınlanan kitkat sorunlu bu sebepten çoğu kullanıcı Fix veya yeni bir sürüm bekliyor

• Beğen
Tepkiler: TeknoÖmer