Xperia X10 ( Yardım)

Sponsorlu Bağlantılar

CiA7

CiA7

Üye
    Konu Sahibi
Xperia X10 ( Yardım)
Arkadaşlar Xperia x10 ile ilgili 4 sorunum var yardım edenlere şimdiden teşekkürler:alkis
1) İçine Sim kartını taktım. Sonra telefonu açtım ama sim kartı yok diyor.
2) Ayarlar-Telefon Hakkında-Yazılım Güncelleme-Şimdi Güncelleme bu yolu izliyorum. Wifi üzerinden giriyorum ama şebekeye bağlanamadı diyor.
3) Bu telefonu Android 4.04 yapabilirmiyim?
4)Pc Companion dan güncelleştiriyorum. Hazırlanıyor bölümünde aşamalar vermiş. Bunları aşamaları yapayorum devam etmiyor.b

istisna97

istisna97

Üye
1) Elimde x10 var ilk sorun için sim kart takiliysa çıkar tam tersi tak yani diyelim ki sim kart takılı ya turkcell önde yaziyorsa arkada yazsin

2)Bu sorun hakkinda bir fikrim yok

3)Tabiki yapabilirsin ama ilk önce root sonra bootloader aç sonra recovery yap 4.0.4 rom bul adım adim oku kur

4)Böyle bi sorun yasamadim

CiA7

CiA7

Üye
    Konu Sahibi
1) Elimde x10 var ilk sorun için sim kart takiliysa çıkar tam tersi tak yani diyelim ki sim kart takılı ya turkcell önde yaziyorsa arkada yazsin

2)Bu sorun hakkinda bir fikrim yok

3)Tabiki yapabilirsin ama ilk önce root sonra bootloader aç sonra recovery yap 4.0.4 rom bul adım adim oku kur

4)Böyle bi sorun yasamadim

1) Bu dediğini yaptım ama olmadı.
2) İlgin için tşkr.
3)Deniycem saol
4) :(

kadir2654

Üye
rot atarken Please Accept root permissions on the phone hatası alıyorum bu konu hakkında yardımcı olabilir misiniz arkadaşlar?
adresinden bana ulaşabilirsiniz yardımcı olursanız sevinirim.

Invoke

Invoke

Üye
rot atarken Please Accept root permissions on the phone hatası alıyorum bu konu hakkında yardımcı olabilir misiniz arkadaşlar?
adresinden bana ulaşabilirsiniz yardımcı olursanız sevinirim.

Ayarlardan usb hata ayıklama ile bilinmeyen kaynakları açtın mı?

- - - Eklendi - - -

Arkadaşlar Xperia x10 ile ilgili 4 sorunum var yardım edenlere şimdiden teşekkürler:alkis
1) İçine Sim kartını taktım. Sonra telefonu açtım ama sim kartı yok diyor.
2) Ayarlar-Telefon Hakkında-Yazılım Güncelleme-Şimdi Güncelleme bu yolu izliyorum. Wifi üzerinden giriyorum ama şebekeye bağlanamadı diyor.
3) Bu telefonu Android 4.04 yapabilirmiyim?
4)Pc Companion dan güncelleştiriyorum. Hazırlanıyor bölümünde aşamalar vermiş. Bunları aşamaları yapayorum devam etmiyor.b

Acaba telefonunuz orijinal değil mi? İmeisi filan ne durumda yani? Şebeke sorunu alıyorsanız bir hata vardır kesin, güncelleme de bu nedenle olmuyordur.

kadir2654

Üye
usb hata ayıklama açık ben bu işlemi yaparken sim kart falan takılı oluyor hep o bi sıkıntı yapar mı?

Invoke

Invoke

Üye
usb hata ayıklama açık ben bu işlemi yaparken sim kart falan takılı oluyor hep o bi sıkıntı yapar mı?

Root yaparken usb hata ayıklaması ile bilinmeyen kaynakarın açık olması gerekir zaten. Ben kaç kez root attım sim kart hep takılıydı bir sıkıntı olmaması gerekir.

kadir2654

Üye
telefonumun sürümünü 2.1 yaptırdım ancak donmalar mevcut geç hareket ediyor acaba bu sıkıntı neden olabilir güncellediğim zaman farklı sıkıntılar çıkabilir mi?

Takipçi Satın Al

Üst Alt