Telefon Tavsiyesi Xperia x10 mu N8 mi ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Xperia x10 mu N8 mi ?
Sizce hangisi veya önerebileceğiniz telefon var mı htc felan olabilir android olursa güzel olur

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
içinden hangisi geçiyorsa onu al derim iki telefon da birbirini aratmaz bence. Kamera daha iyi olsun dersen N8, ekran daha büyük olsun dersen X10 al derim.

N8 Symbian
Xperia X10i Android

En büyük farkları burda başlıyo.

Kamera çokda sorun değil ikiside güzel biri 8 diğeri 12

Ancak işletim sistemi çok farklı. Ben Xperia derim Hatta Beyaz renkli olanı

clarsa

Üye
bu tartışılmaz özelliklerine bak n8 tabikide

TheRkuT

Üye
Yaklaşık 2 haftadır telefon almak için araştırmalar yapıyorum. Kesinlikle ama kesinlikle x10'u aklından çıkar 2.2 froyo yüklenemiyor bu yüzden multitouch yok. Son güncelleme ile kısıtlı olarak multitouch geldi fakat o da kısıtlı çünkü belli başlı uygulamalarda kullanabiliyorsun sadece. Kıyaslama yapman gereken 2 telefon var N8 ve Samsung Galaxy S i9000. Ben bu 2 telefon arasında kararsız kaldım. N8'in kamerası Galaxy S e ggöre çok daha iyi. Bunun yanı sıra Galaxy S'in donanımı (işlemci ram rom vs..) N8'e göre çok üstün. Fiyat farkı var aralarında N8 daha ucuz. Şahsen şu an N8 kendi tarafına çekiyor. Keza N8'in donanım özellikleri Galaxy S'e göre düşük olsa da genel itibari ile hızlı bir telefondur. Genel olarak hangi işlevleri istiyorsun, telefonda ne gibi işlemler yapmayı düşünüyorsun yazabilirsen sana en uygun en iyi telefonu önerebilirim.

kardeş kamera farkı var ama bence donanım daha önemli galaxy s n8 den bir iki gömlek daha üstün bence

Starsley

N8 her türlü

clarsa

Üye
x10değilde n8 arc ile kıyaslanbilir =) ondada n8 alır

clarsa

Üye
6300la kıyaslamada yine

HTC de olur dediğine Göre Desire HD tam senlik.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...