xperia u

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
TuRKGuCu

TuRKGuCu

Üye
    Konu Sahibi
wonder 670 lira alnr mı ? İyi bi telefn mu kanıma grdnz

TuRKGuCu

TuRKGuCu

Üye
    Konu Sahibi
kerm kardsm çok önemli bşy sorcm sana benım android almak istememdeki en buyuk ndn camfrog dye bi chat sıtesi war onu kaldryo mu telefn merak edyorum bna yardmcı olurmusun ?

Kerim.

Kerim.

Üye
kerm kardsm çok önemli bşy sorcm sana benım android almak istememdeki en buyuk ndn camfrog dye bi chat sıtesi war onu kaldryo mu telefn merak edyorum bna yardmcı olurmusun ?

o ne?bilmiyorum.o sorunu android genel bolumunde konu acarak ogrenebilirsin.

TuRKGuCu

TuRKGuCu

Üye
    Konu Sahibi
samsung galaxy w en sn hangi guncellemeyi alyo?

avcitalip

avcitalip

Üye
2.3.6

- - - Eklendi - - -

ama cm9 veya cm10 sayesinde cihazi 4.0 veya 4.1 surumune yukseltebilirsin.

versiyon konusunda GB ve GB'den sonra pek bir problem yok bence yani hiç yüklenmeyen birşeye rastlamadım zaten

- - - Eklendi - - -

wonder al ama 800 TL veririm daha iyisini almak isterim dersen ace 2 var jelly bean da alacak ekran kartı(gpu)su s2 ve s3 ile aynı çift çekirdekli işlemcisi var eğer gücün yeterse wonderı bırak ace 2 al :evet: s2 den tek farkı 0,4 GHZ işlemci hız kaybı ama oc ile belki s2 gibi yapılır :evet: ace 2 al derim ben yani hem kasası wonder gibi 3310'a benzemiyor :)

TuRKGuCu

TuRKGuCu

Üye
    Konu Sahibi
onu da arastrcm sağol tawsyen icn

avcitalip

avcitalip

Üye
Ace 2 :

Wonder :

Aynı şekilde 2 cihazında beyazları var bu senin tercihin ben link verirken siyah verdim :oke: en ucuz gold'da dır indirim olmadığı sürece bunu unutma telefoncuyla pazarlık yapmışım peşin 850 olur demişti :oke:

TuRKGuCu

TuRKGuCu

Üye
    Konu Sahibi
765 tl ace 2 istanbulbilişimde

Kerim.

Kerim.

Üye

versiyon konusunda GB ve GB'den sonra pek bir problem yok bence yani hiç yüklenmeyen birşeye rastlamadım zaten

- - - Eklendi - - -

wonder al ama 800 TL veririm daha iyisini almak isterim dersen ace 2 var jelly bean da alacak ekran kartı(gpu)su s2 ve s3 ile aynı çift çekirdekli işlemcisi var eğer gücün yeterse wonderı bırak ace 2 al :evet: s2 den tek farkı 0,4 GHZ işlemci hız kaybı ama oc ile belki s2 gibi yapılır :evet: ace 2 al derim ben yani hem kasası wonder gibi 3310'a benzemiyor :)

3310 ve wonder ha:hmmm

Kerim.

Kerim.

Üye

bazen dahada ucuz olabiliyor,en ucuz nerden bulursan alacaksın işte :evet:

- - - Eklendi - - -

takoz gibi ve kalın ya o yüzden dedim :ehe
kalin mi:oha:tamam pek ince oldugu soylenemez ama kalin da degil yani:evet:ozellikle yandaki kivrimli hatlari telefonu incelik hissi veriyor.

avcitalip

avcitalip

Üye
kalin mi:oha:tamam pek ince oldugu soylenemez ama kalin da degil yani:evet:ozellikle yandaki kivrimli hatlari telefonu incelik hissi veriyor.

tepesi ? :ehe

- - - Eklendi - - -

ama güzel yani tipini ben beğenmiştim hatta az kalsın wonder alıyordum :evet:

TuRKGuCu

TuRKGuCu

Üye
    Konu Sahibi
ace2 alyorum arkadaslar c6 yı 400e sattm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt