Xperia U Siyah Ekran Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

karaman_deniz

karaman_deniz

Üye
    Konu Sahibi
Xperia U Siyah Ekran Sorunu
Arkadaşlar telefonu yere düşürdüm. Ekran açılmadı. Bataryayı çıkarıp yeniden taktım, açtım. Ama siyah ekran geliyor. Bir şey gözükmüyor. Kilit düğmesine bastığımda 1 saniyeliğine kilit ekranını görebiliyorum düzgün bir şekilde. Ama hemen geri gidiyor. Tekrar kilitleyip açtığımda yine gelip geri gidiyor. Sorun ne sizce?

SoulsEagle

SoulsEagle

Üye
ekran kablosu yerinden çıkmıştır ya da bozulmuştur götür telefoncuya 2 sn taksın

• Beğen
Tepkiler: karaman_deniz
karaman_deniz

karaman_deniz

Üye
    Konu Sahibi
ekran kablosu yerinden çıkmıştır ya da bozulmuştur götür telefoncuya 2 sn taksın
hemen yapılır mı? bir de neden kilitleyip actıgımda 1 saniyeliğine gelip gidiyor ekran. kablo cıksa hic gelmemesi gerekmez mi?

SoulsEagle

SoulsEagle

Üye
hemen yapılır mı? bir de neden kilitleyip actıgımda 1 saniyeliğine gelip gidiyor ekran. kablo cıksa hic gelmemesi gerekmez mi?
belki yerine temas ediyodur ama teması azdır hemen yapar diye tahmin ediyorum sn yinede sor hemen şimdi yapar mısın diye 5 dk sürmez ztnyere düşürmeden önce rom filan yükledin mi bir de

• Beğen
karaman_deniz

karaman_deniz

Üye
    Konu Sahibi
hemen yapılır mı?
belki yerine temas ediyodur ama teması azdır hemen yapar diye tahmin ediyorum sn yinede sor hemen şimdi yapar mısın diye 5 dk sürmez ztnyere düşürmeden önce rom filan yükledin mi bir de

yüklemiştim 7 aydır aynı romu kullanıyordum
rootlu yani telefon, sony yetkili servisi var burada götürsem bakarlar mı garanti kapsamında para almadan? rootu kontrol etmezler diye düsünüyorum

SoulsEagle

SoulsEagle

Üye
o zaman yine ekranda sorun yeni yükleseydin romdadır diyecektimde
rootlu yani telefon, sony yetkili servisi var burada götürsem bakarlar mı garanti kapsamında para almadan? rootu kontrol etmezler diye düsünüyorum
kontrol ederler sn işletim sistemiyle oynadığın saniye garanti dışıztn ekran kablosuysa 5 10 tl bişeydir

• Beğen
karaman_deniz

karaman_deniz

Üye
    Konu Sahibi

Üst Alt