Xperia™ Launcher 2.0.0b (Alpha)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
zızzz

zızzz

Üye
    Konu Sahibi
Xperia™ Launcher 2.0.0b (Alpha)

Xperia™ Launcher 2.0.0 (Alpha)
Android 4.0.3+

Change Log:
Code:

2.0.0b (Alpha) (Build: 2011) 18.1.2013 - Fixed: Force close on some Xperia devices with stock ROM 2.0.0 (Alpha) (Build: 2010) 17.1.2013 - Initial public release

Link :

• Beğen
Tepkiler: Lord_oF_Dark

charshaph

Üye
başka bi yere yükler misin kardeşim zippyshare mesela

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Biri Şunu Kaynağa Eklesin :ünlem:

zızzz

zızzz

Üye
    Konu Sahibi
Üsteki link direkt linktir. Direkt indirebilirsiniz alttakide benim uploadımdır.

mustafa5395

mustafa5395

Üye
ekrana widget ekleyince launcher kapanıyor
xperia s

zızzz

zızzz

Üye
    Konu Sahibi
Uygulama 2.0.0b ye güncellenmiştir ve link yenilenmiştir.

- - - Eklendi - - -

2.0.0 caused a FC on some Xperia devices with stock firmware! How to fix this:
  1. Uninstall 2.0.0 or clear the data of the app
  2. Install 2.0.0b

mustafa5395

mustafa5395

Üye
xperia s widget eklerken launcher kapanıyor
rootlu değil cihaz ama çalışıyor launcher

zızzz

zızzz

Üye
    Konu Sahibi
Daha alpha sürümü geliştirildikçe hatalar gideerilecektir. Bir de 2.0.0b sürümünü deneyin. Önce programı verileri temizleyin ve kaldırıp bunu yükleyin.

ask_okatan

ask_okatan

Üye
eline saglık baskan tesekkürler bana olmuyo heralde maxi plus5 ama yinede güzel paylasım

zızzz

zızzz

Üye
    Konu Sahibi
rica ederim.

0MG90

0MG90

Üye
RAR dosyası bu içinde META-INF felan var nasıl yüklenecek? ROM mu yoksa bu ?

zızzz

zızzz

Üye
    Konu Sahibi
Hocam bu dosya formatı apk sen bunu winrar ile açmışsın normal de bilgisayar da açılmaz. sen öyle yazınca acaba bu dosya flashable bir zip dosyasımı diye baktım yok senin dediğin rom ya da flashable tema eklenti uygulama paketleri zip formarında olur ve telefona atıp recovery den kurarsın ama bu apk yani android formatı at sdcard a dosya yöneticin ile bul (Bilinmeyen Kaynaklar kapalıysa aç) sonra da kur. Hadi hayırlı olsun.

0MG90

0MG90

Üye
Hocam bu dosya formatı apk sen bunu winrar ile açmışsın normal de bilgisayar da açılmaz. sen öyle yazınca acaba bu dosya flashable bir zip dosyasımı diye baktım yok senin dediğin rom ya da flashable tema eklenti uygulama paketleri zip formarında olur ve telefona atıp recovery den kurarsın ama bu apk yani android formatı at sdcard a dosya yöneticin ile bul (Bilinmeyen Kaynaklar kapalıysa aç) sonra da kur. Hadi hayırlı olsun.

Tamam yüklendi ama Xperia'nın duvar kağıtları ve widgetleri yok. Onlar ekstra olarak indirilebiliyor mu ?

Mhmmd Ali

Mhmmd Ali

Üye
Süper temaymış

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...