Xperia tipo mu Galaxy mini2

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
Xperia tipo mu Galaxy mini2
sizce hangisi nedenleri ne

enterneoll

enterneoll

Üye
Xperia tipo nedeni ise şekli çok güzel telefonun zaten 2'sindede oyun oynuyamıyacaksın genel olarak en azından görüntüsü güzel olsun

Android Police

Android Police

Üye
tipo

avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
tesekkurler ama mini2 aldm babamla gittim bugun zor ikna ettim teknosada da tipo yoktu almasaydm bidaha ikna edemezdim mini2 aldm bende :-)

skywalker06

skywalker06

Üye
Mini2'de güzel güncelleme gelip jelly bean olacak daha o zaman iyice memnun kalırsın

avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
guncelleme ne zaman alacak bi bilgi varmi

karayel90

karayel90

Üye

Sony Xperia Tipo_____ VS_____ Galaxy Mini 2

Android Police

Android Police

Üye
Mini2 nin güncelleme alması ilginç benim bildiğim samsung 512mb ram ve çift çekirdek aşağısı tellere jelly bean vermiyordu nasıl oldu ?

avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
Mini2 nin güncelleme alması ilginç benim bildiğim samsung 512mb ram ve çift çekirdek aşağısı tellere jelly bean vermiyordu nasıl oldu ?
bende sasurdim ama aciklanan listede adi var merakla bekliyorum artik bakalim

ugur1000

ugur1000

Üye
mini 2 jb alacağı bence kesin değil alsada bence kurmayın derim çünkü sonradan kurulan ileri sürümler verimli olmuyor adamlar xperia arc s e ics kurdularda kastı :)
ayrıca avast kardeşim ben tipo aldım diyemi bu konuyu açtın :D
ayrıca xperia tipo ics ile geliyor kasma 0,00 pili harika (android sis ve medya sunucusu sorunu çıkmassa :off:) şahsen ilk aldığımda yoğun oyuna rağmen 2 gün sonunda %20 şarjı kaldı ama şimdi öyle olmuyor android kafayı yedi http://www.maxicep.com/android-ciha...benden-cok-kullaniyor-746395.html#post5680061

- - - Eklendi - - -

ayrıca tipo gorilla glass çizilmiyor kırılmıyor :)

Android Police

Android Police

Üye
hocam önerirmisin tipo yu bende inşallah yakında kurtulcam desire c den 2 hafta sonra yeni bir telefon almayı düşünüyorum bütçe 700-800 gibi olacak sanırım nasıl oyun performansı t iponun ?

avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
mini 2 jb alacağı bence kesin değil alsada bence kurmayın derim çünkü sonradan kurulan ileri sürümler verimli olmuyor adamlar xperia arc s e ics kurdularda kastı :)
ayrıca avast kardeşim ben tipo aldım diyemi bu konuyu açtın :D
ayrıca xperia tipo ics ile geliyor kasma 0,00 pili harika (android sis ve medya sunucusu sorunu çıkmassa :off:) şahsen ilk aldığımda yoğun oyuna rağmen 2 gün sonunda %20 şarjı kaldı ama şimdi öyle olmuyor android kafayı yedi http://www.maxicep.com/android-ciha...benden-cok-kullaniyor-746395.html#post5680061

- - - Eklendi - - -

ayrıca tipo gorilla glass çizilmiyor kırılmıyor :)
ya telefonu babama 5verip 500 tl alıp tekrar secme sansım var l5 i inceledim ekranı ock buyuk ama sanki biraz kıytırık geldi gecisler faalan bende mini2 demi skalsam tipo yamı gecsem bilemedim

- - - Eklendi - - -

hocam önerirmisin tipo yu bende inşallah yakında kurtulcam desire c den 2 hafta sonra yeni bir telefon almayı düşünüyorum bütçe 700-800 gibi olacak sanırım nasıl oyun performansı t iponun ?

800 e cok iyi telefonlar bulabilirsin usta tipo orta sınıf iyi arastır

Android Police

Android Police

Üye
tipo orta değil giriş

ugur1000

ugur1000

Üye
tipo orta değil giriş

Giriş ++ desek daha doğru ;) çok memnunum chain fire kurdum root yapıp shadowgun falan hiç kasmıyor zaten markette çok oyun var benim için ilk alırken kuş fırlatsın diyordum aldıktan sonra ne bileyim yani pc ye ihtiyaç duymuyorum ayrıca ice cream sandwich ve 800 mhz işlemci ama hiç kasma yok nova launcherde yükledim harika bir telefon alırken mini 2 mi alsaydım dedim ama xperia tipo tutarken belli etti harika olduğunu :D ayrıca ısınmada yok şarj olurken bile ısı yok türkcell in reklamı gibi "hem büyürken nasıl küçülebilir" diyesim falan var yani :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...