TheCower
Üye
Xperia Sola vs Galaxy ace 2
Şu iki telefondan birini alsam beni tatmin edecek telefon hangisidir? Öncelikle sar değeri, görüntülü konuşma önemli değil. Benim istediğim özellikler şunlar:
1) Internette flash destekli ve html5 destekli siteleri rahatlıkla gezebilmeli
2) Yükleyeceğim onlarca uygulamaya rağmen stabilliğini bozmamalı
3) Güncelliğini korumalı
Xperia sola biraz bana yakın gibi geliyor ama özellikle şarj konusunda pek ümitsiz vaka gibi duruyor. Ace 2 ise gayet güzel gibi. Yalnız tereddüt ettiğim şeyler her iki telefon için var.
Ace 2 için :
-Android 4.1 almayacak ama 4 ics güncellemesini alacak mı, alacaksa ne zaman alacak?
-800 MHZ çift çekirdekli işlemci ics de ne denli çalışır?
-Herkesin bildiğine göre ics sorunlu bir sistem, ace 2 nin işlemcisinin başarısı ne olacaktır?
Xperia sola için :
-512 mb ram yeter mi, yeterse nereye kadar yeter?
-Android 4.1 güncellemesini alacak mı, alacaksa ne zaman alacak?
-Varsa kullanan şarj konusunda nasıldır kendileri bir gün dayanır mı dayanmaz mı?
Bütün bu sorularıma forumdaki üyelerin cevapları olacağına eminim.
1) Internette flash destekli ve html5 destekli siteleri rahatlıkla gezebilmeli
2) Yükleyeceğim onlarca uygulamaya rağmen stabilliğini bozmamalı
3) Güncelliğini korumalı
Xperia sola biraz bana yakın gibi geliyor ama özellikle şarj konusunda pek ümitsiz vaka gibi duruyor. Ace 2 ise gayet güzel gibi. Yalnız tereddüt ettiğim şeyler her iki telefon için var.
Ace 2 için :
-Android 4.1 almayacak ama 4 ics güncellemesini alacak mı, alacaksa ne zaman alacak?
-800 MHZ çift çekirdekli işlemci ics de ne denli çalışır?
-Herkesin bildiğine göre ics sorunlu bir sistem, ace 2 nin işlemcisinin başarısı ne olacaktır?
Xperia sola için :
-512 mb ram yeter mi, yeterse nereye kadar yeter?
-Android 4.1 güncellemesini alacak mı, alacaksa ne zaman alacak?
-Varsa kullanan şarj konusunda nasıldır kendileri bir gün dayanır mı dayanmaz mı?
Bütün bu sorularıma forumdaki üyelerin cevapları olacağına eminim.