xperia sola hdmı

Sponsorlu Bağlantılar

aveloxu

aveloxu

Üye
    Konu Sahibi
xperia sola hdmı
Arkadaşlar bildiniz gibi xperia solada hdmı çıkışı yok ancak bazı söylemlere göre hdmıyın çalıştığı söyleniyor doğrumu? doğruysa bunu nasıl yapıyorlar? yada telefon ekran görüntüsünü lcdye aktarmanın başka yolu var mı?Şimdiden cevaplarınız için teşekkürler...

taylan08

Üye
bende mhl adaptör ile aktarılabiliyor diye bi yerde okumustum ama gözle görülebilir kanıt yoktu yani sadece söylenti gibi bir şey

EwreBulut

EwreBulut

Üye
sola hdmi desteği varmı yok tabiki... ama tv ye yada monitör bağlayamayacagımız anlamanı gelmez gir gitti gidiyor.com 'a
orada bir sürü dönüştürücü var bununla ilgili sana bir link atayım sitersen güzel kaliteli ayrıca bununla ilgili internette sony store de bir orjinal bir dönüştürücü satırıyor bilgin olsun sadece google amcayı iyi kullanman gerekiyor bu tarz şeyleri bulabilmen için varsa Xperia Sola İle ilgili Sorularınız Cevaplaya Bilirim... Hemen Hemen Neredeyse Telefona Hakimim Diyebilriim root yapmayın buda güze lbir önerim olsun root oladan da hızlı oldugunu düşünüyorum... ayarlarda uygulamalara girin kullanmadıgınız programları deaktif yapın sorun ortadan kalkar pes2012 nfs tüm sürümleri gta tüm sürümleri hiç kasmadan oynamaktayım
buda dip not olsun :D

aveloxu

aveloxu

Üye
    Konu Sahibi
Öncelikle cevaplarınız için teşekkür ederim mümkünse bahsettiğiniz dönüştürücünün linkini atar mısınız denediniz mi gerçekten işe yarıyor mu? Birde kullanmadığınız uygulamaları deaktif yapın demişsiniz bu uygulamalar bir süre sonra tekrar açılıyor? Birde xperia solaya jelly bean yüklediniz yüklediyseniz romunu atabilir misiniz?

aveloxu

aveloxu

Üye
    Konu Sahibi
Konu up up!

İhtiyar.

İhtiyar.

Üye
Bende K52N var Asus.
bağladım ne tanıdı nede bir işaret hiçbişey yok.Kurulum gibi birşeyimi var anlamadım bilenler yazsın bişeyler :)
(xperia s'den bahsediyorum)

taylan08

Üye
o tür bağlanmaz kardeşim sen o şekilde telefonu laptoba değil laptobu telefona bağlamaya çalışmıssın.sen televizyona bağlayabiliyorsun o hdmi girişlerinden.

aveloxu

aveloxu

Üye
    Konu Sahibi
Öncelikle cevaplarınız için teşekkür ederim mümkünse bahsettiğiniz dönüştürücünün linkini atar mısınız denediniz mi gerçekten işe yarıyor mu? Birde kullanmadığınız uygulamaları deaktif yapın demişsiniz bu uygulamalar bir süre sonra tekrar açılıyor? Birde xperia solaya jelly bean yüklediniz yüklediyseniz romunu atabilir misiniz?

aveloxu

aveloxu

Üye
    Konu Sahibi
Yardımcı olabilecek kimse yok mu? Xperia solada mhl özelliği var mı?Ona göre sipariş vericem işe yarar mı?

aveloxu

aveloxu

Üye
    Konu Sahibi
konu up!

aveloxu

aveloxu

Üye
    Konu Sahibi
Sanırım yardımcı olabilecek kimse yok konu kapanabilir.

Takipçi Satın Al

Üst Alt