Xperia SL Satışa Çıktı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Xperia SL Satışa Çıktı
[h=2]Sony Xperia SL, Xperia S'ten farklı olarak daha hızlı işlemciyle performans artışı sağlayacak ve çeşitli renk seçenekleriyle görselliğini geliştirecek.[/h]

Sony, 2012'nin başında piyasaya sürdüğü amiral gemisi Xperia S, biraz geliştirilerek Xperia SL olarak satışa sunulacak. Sony'nin Xperia Arc ve Arc S modellerinde izlediği politikanın benzeri, Xperia S ve SL modellerinde yaşanacak.

Sony, Xperia SL'de, 1.7 GHz hızında çalışan Qualcomm Snapdragon S3 MSM8260 işlemci ve Adreno 220 GPU'su kullanacak. Xperia S'teki işlemciden 200 MHz daha hızlı çalışacak olan telefon, doğrudan Android 4.0.4 Ice Cream Sandwich ön yüklü olarak gelecek.Sony, Xperia SL'de zengin renk seçenekleri sunuyor. Siyah, gümüş, pembe ve beyaz renklerle piyasaya sunulacak olan Xperia SL, Xperia S gibi şık olacak.

Kaynak : (SDN)

Her zamanki gibi Sony'den yeni bir model.Küçük eklemeler ile durmadan model çıkarması ileride başına iş açacak gibi gözüküyor.

Overclock yapıp piyasaya sürmüş bu arada teşekkürler

oyuncak değil bu her gün yenisini alalım

Tepkiler: kullanıcıadları

cyber

Üye
satıştaysa fiyatı ne

xPaSHax

Üye
bu sony bıyerde patlıycakta du bakalım yaw hadı 2-3 cıhaz cıkartırsın once bi 40 ı cıksın hemen 4-5 tane model daha cıkartıyo once onlar satsın anlamadım garıp

Konu Sahibi
Arkadaşlar pardon başka bir konuyla karıştırmışım Satışa çıkmadı model sadece tanıtıldı.

MasteLaa

Üye
Satışa mi cikti sony bu ne hiz yahu gunluk telefon cikariyor su asagidaki not cok dogru sony yanlis yolda ben soyliyim.

aynı tip telefon çıkaran samsung dur sony değil.

Konu Sahibi
aynı tip telefon çıkaran samsung dur sony değil.

Nasıl yani ? Sony farklı tip telefon mu çıkarıyor.Samsung aynı tip telefon çıkarıyor doğru lakin Sony'de pek farklı değil 2 tasarımı var oynayıp oynayıp -hatta bazen oynamadan- sunuyorlar.

- - - Eklendi - - -

Helal olsun kendi yorumunu da katıyorsun

Teşekkürler bence olması gereken bu yoksa alıntı yaptığımız forumdan bir farkımız kalmaz

linke bak. bence o kadar da aynı çizgide değil sony

Konu Sahibi
linke bak. bence o kadar da aynı çizgide değil sony

Hepsinin tasarımı aynı.Toplam 2 tasarım şekili var biri Neo-Neo V Arc S'de v.s kullandığı eski tasarım biride şuan Xperia S,Xperia U v.s'de kullandığı yeni tasarımı.Tamamen aynı değil olmasında zaten.1-2 hattını değiştirip sunuyorlar.

Yok artık göz var nizam var kardeşim..Elindeki Xperia U hiç benzemiyor dimi Solo veya S'e

iphone tasarımı bile zar zor değişirken (yıllardır benzer olduğu için) sony sürekli bir devrim yaratıp farklı tasarımlar çıkaramaz. demekki tasarım hoşa gitmiş adamlar çıkarıyorlar. höt diye yeni bi şey çıkarırsan tutmama ihtimali de var sonuçta. nxt serisi u,p,s zaten aynı tip inçleri farklı. sola'nın altı farklı bunda doğrusunuz. lakin sony bir samsung değil ve benzer tasarımlar her halükarda samsung tasarımlarından hoş bence. zaten 1 sene içinde ne kadar farklı tasarım çıkarabilirsin ki.

Konu Sahibi

Apple'ın 6 telefonu var 1 ana tasarımı var.Sony'nin belkide 100'den fazla telefonu var 2 tasarımı var sence bu normal mi ?

- - - Eklendi - - -

Sorun zaten tasarım değiştirmemesi değil aynı tasarımda çok telefon üretmesi.

100 biraz fazla olmadı mı? ben akıllı telefonlardan bahsediyorum daha önce sony kullanmadım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...