kullanıcıadları
Üye
-
Konu Sahibi
-
Satışa mi ciktisony bu ne hiz yahu gunluk telefon cikariyor su asagidaki not cok dogru sony yanlis yolda ben soyliyim.
Helal olsun kendi yorumunu da katıyorsun
Tanıtımını yapmış.1 haftaya'da piyasaya çıkar gibi gözüküyor.Konulardaki notlar bana aittir bu arada
aynı tip telefon çıkaran samsung dur sony değil.
Helal olsun kendi yorumunu da katıyorsun
Yok artık göz var nizam var kardeşim..Elindeki Xperia U hiç benzemiyor dimi Solo veya S'eaynı tip telefon çıkaran samsung dur sony değil.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızlinke bak. bence o kadar da aynı çizgide değil sony
Yok artık göz var nizam var kardeşim..Elindeki Xperia U hiç benzemiyor dimi Solo veya S'e
iphone tasarımı bile zar zor değişirken (yıllardır benzer olduğu için) sony sürekli bir devrim yaratıp farklı tasarımlar çıkaramaz. demekki tasarım hoşa gitmiş adamlar çıkarıyorlar. höt diye yeni bi şey çıkarırsan tutmama ihtimali de var sonuçta. nxt serisi u,p,s zaten aynı tip inçleri farklı. sola'nın altı farklı bunda doğrusunuz. lakin sony bir samsung değil ve benzer tasarımlar her halükarda samsung tasarımlarından hoş bence. zaten 1 sene içinde ne kadar farklı tasarım çıkarabilirsin ki.
100 biraz fazla olmadı mı? ben akıllı telefonlardan bahsediyorum daha önce sony kullanmadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?