Xperia S vs Xperia Arc S

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
.Behzat Ç.

.Behzat Ç.

Üye
    Konu Sahibi
root dediğin şeyin anlamını bile bilmiyorum :)

Krofessional

Ya ben xperia s almak istiyorum aslında ama bu sarı ekran olursa diye korkuyorum bide bu olayı yaşayan cok kullanıcı var servisle uğraşıyorlar hemde 2gunluk cihazı. aklım almıyor ya böylesine bi teklonoji devi sony ve sarı ekran :/

:off:

saçmalamayı bırakıp yeni serilerden alırsan bi sorun olmaz ve diyorsunki teknoloji devi sony sence bi teknoloji devi sorunları karşılıksız bırakır mı ?

klongs

klongs

Üye
symbiandaki hack gibi bir şey

.Behzat Ç.

.Behzat Ç.

Üye
    Konu Sahibi
saçmalamayı bırakıp yeni serilerden alırsan bi sorun olmaz ve diyorsunki teknoloji devi sony sence bi teknoloji devi sorunları karşılıksız bırakır mı ?
tabikide bırakmaz ama ne biliyim işte yakın bı arkadasım aldı telefonu çok güzel :(

Krofessional

tabikide bırakmaz ama ne biliyim işte yakın bı arkadasım aldı telefonu çok güzel :(

karşılaştırması hem direk ICS ile geliyo ve 2 nfc tag hediye bende alıcaktım ama s3 bekliyorum önsiparişleri kaçırdım

.Behzat Ç.

.Behzat Ç.

Üye
    Konu Sahibi
anladım s2nın özellıklerı daha ağır basıyor ama samsung ıstemıyorum kardeş başım yanmıştı bikere :/

klongs

klongs

Üye
xperia S alırsan gene başın yanacak

---------- Eklendi @ 18:14:00 ---------- Yazıldı @ 18:12:53 ----------

şahsen ben xperia S yerine xperia arc S alırdım arc S in özellikleri daha düşük ama xperia S e de 1500 tl para verip sarı ekran ölü pixel vb. uğraşmak istemem

.Behzat Ç.

.Behzat Ç.

Üye
    Konu Sahibi
Aralarında 300 tl fark var he bu arada arc s de 512 ram var s de 1gb :(

dadaraz

dadaraz

Üye
arkadaşım xperia s almalısın inan bana... :oke:

cihatyılmaz

Üye
bende şuanda nokia n8 var kamera olarak mükemmel cidden bende bu yaz değiştirmeyi düşünüyorum aklımda tek xperia s var geçen gün inceledim gerçekten harika bi telefon.kamera olarak bi resimlere bakmak lazım ben n8 kamerasından gayet memnunum ama onu daha denemedim telefon şuanda benim için pahalı biraz düşsün öle alıcam :)

cgrylmz7

cgrylmz7

Üye
arkadaşım fazla düşünme çünki xperia S gerçekten tam çağımızın telefonu ne gerisinde kalmış durumda nede ilerisinde.. ilerisinde olmayışı şundan dolyı güzel;kasası ve telefon bi müddetten sonra sıkıyor illaki insanı her telefonun.. yani özellikler yüksek olupta şuan kullanmayıp kullanmaya başladığında telefondan sıkılacaksan o iş öyle olmaz :)) al xperia S'i kullan 2 3 yıl :)) sonra değşitir bence

femtv

Üye
xperia s ama lekesizden

uluenis3

uluenis3

Üye
Xperia S alsan daha iyi olur bütçe sınırlaman yoksa eğer.

KayraBey

KayraBey

Üye
Xperia S derim.Donanım daha iyi.

dadaraz

dadaraz

Üye
bende şuanda nokia n8 var kamera olarak mükemmel cidden bende bu yaz değiştirmeyi düşünüyorum aklımda tek xperia s var geçen gün inceledim gerçekten harika bi telefon.kamera olarak bi resimlere bakmak lazım ben n8 kamerasından gayet memnunum ama onu daha denemedim telefon şuanda benim için pahalı biraz düşsün öle alıcam :)
n8'in kamerasına mükemmel diyorsan eğer xperia s'in kamerası senin için mükemmel ötesi olacak inan bana. pek çok fotoğraf çektim, kamera harika, hem fotoğraf hemde video çekiminde... :oke:

.Behzat Ç.

.Behzat Ç.

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar xperia değilde hTC ONE X aldım bilmiyorm nasl bi seçim yaptım .s

turker10

turker10

Üye
hayırlı olsun donanımsal teknik bi sorunu olmadığı sürece bu teller insanı şarj haricinde pişman etmez.. güle güle kullan...:oke:

.Behzat Ç.

.Behzat Ç.

Üye
    Konu Sahibi
teşekkür ederım bu arada şarz sorunum var :) 4 cekirdeği idare etmek kolaymı müdür :D

muratvemine

muratvemine

Üye
Hayirli olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt