yani sarı leke mevzusu bende çıkmadı çok şükür.. hatta bugün TİM bayisine gittiğimde aktardım oradaki teknik servis elemanına,sordum kendiside beyaz renkli olanını kullanıyordu ben yaşamadım öyle birşey ama öyle bir sıkıntı olursa ürünü zaten toplarlar dedi
yani sıkıntı olmadığını bildirdi diyebilirim ama üretilen 100 telefonun 100de sağlam olacak diye kaide olmadığı gibi 100 telefonun 100de sarı lekeli olacak diye bi kural yok arkadaşlar işin açığı birazcık şans gibi ama şanssız olan arkadaşlarda yetkili servisle muhatap olup sorunun giderilmesini talep ettikleri takdirde geri çevrilceklerini sanmam,sony sonuçta teknolojik dünyanın devi bence.. telefon konusuna bizim ülkemizde xperia s ile tek başına girdi resmen o yüzden oluşan sıkıntıyı hemen halletmeye çalışacaktır 
ben 22 gündür sony xperia s kullanıyorum belkide bu ülkede ilk alanlardan biriyim,3 haftadır gayette kurcalama ve araştırma imkanım oldu telefonu..hani sırf ben aldım millette alsın diye yazmıycam hiçbirşeyi buraya.. arkadaşım telefonu 12mgx hd kamerası için tercih ettim ben. telefonda kamera çokta önemli değil diye düşünen biriydim ama çektiği fotoyu ve videoyu görünce bu telefonu kamerası için tercih edebilirim dedim.. kamerası bence şuanki en harika telefon kamerası..
ayrıca tasarım olarak değişik yapılmış telefonun 342 ppi lik bi ekranı var araştırırsan detayını görürsün.. yeryüzündeki en yüksek ppi değerine sahip telefon bu. 342 ppi demek insan gözünün algılayamacağı derecedeki pixel sayısı demektir. ekran kalitesi harika sony bravia engine ürünü olan ekranı kullanıyor.. müzik kaliteside güzel kendine has bi teknolojisi var ses sisteminde xLoud olarak geçiyor ve gerçekten kendisini farkettiriyor hemen.. arka kapağındaki eğimli yapı tutmanızı ve telefon yanında küçük kalan elinizden düşmesini bi nevi engelliyor.. benim öncelikle gözüme çarpan ve gerçekten bahsetmeye değer konular bunlar ama aklına takılan herhangi birşey varsa sor bana elimden geleni yapayım arkadaşım.
Tamamına katılıyorum, ve kesinlikle xperia s diyorum...benim olacaksın de ve al...![]()