Xperia S ve HTC One X Arasında Kaldım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
blacktalon

blacktalon

Üye
çipsetle ilgili bir sorum olacak konu varken yenisini açmadım, htc one x tegra kullanıyorsa samsungtaki telefonlar ne kullanıyor araştırdım pek bişey bulamadım ve hangisi daha iyi?

Türe

Türe

Üye

ali abi one x i electo worldde denemiş iyi diyordu hızlı demişti. Kullanmadan bilemeyiz. Tıpkı hiç araba kullanmayan birinin kartal ile ferrariyi karşılaştırırken gülmesi ama kartala binince ooow demesi gibi :kop: bilmiyorum artık bende en yakın zamanda bi mağazada deneyeceğim.

O konu hakkında güvenilir kaynaklardan onlarca video izleyip uzman kişilerin yorumlarına bakarak kafamda kendi dilediğimce söyleyebilirm . One x yeterli değil gidip de 1800 lira vermem o cihaza

aleranol

aleranol

Üye

O konu hakkında güvenilir kaynaklardan onlarca video izleyip uzman kişilerin yorumlarına bakarak kafamda kendi dilediğimce söyleyebilirm . One x yeterli değil gidip de 1800 lira vermem o cihaza

aslında haklısın ama dh nin son çıkan videsuna baktım da bişi diyemedim tam olarak muhteşem. Ama fikrim s4 işlemcili one s ede kayıyor. Hatta bu yıl telefon almazsam önümüzdeki yıl iyi lumialara veya iphone lara da bakabilirim.

cgrylmz7

cgrylmz7

Üye
lumialar konusunda bütün dünyada bi önyargı var ve işin açığı bendede aynı önyargı var nokia bu akıllı telefon dünyasında batan bir gemi acaba kendi eksikliklerini wp7 ile kapatıp tekrar kurtulabilecek mi batmaktan çok merak ediyorum ama lumia serisinide inceleyince pek bi umudum yok diyebilirim.. i phone serisi apayrı onu burada androidler arasında tartışmak yanlış olur.. ama android telefonlar arasındada bence sony korkulması gereken bi rakip olmalı diğerlerine göre.. android pazarı htc ve samsungun elinde resmen şuan. ama işlemci sayısı 4 olmuş şuan kullanamadıktan sonra bi gereğide yok.. en azından yeni çıkmışken sony i bi denemek lazım bence.. 4 çekirdekli çok harika telefonlar 2013de elimizde olacaktır eminim :)) biraz daha vakit var bence 4 çekirdekli serilere..

MoonLife01

MoonLife01

Üye
Kardeşim en iyisini yapmışsın Xperia S hayalimdeki Telefon Kamerasi ise mukkemel insani kendınden cıkartıyor.

Bu arada Xperia S nin PPI Degeri HTc oneden yuksek.

• Beğen
Tepkiler: dadaraz
Türe

Türe

Üye
Kardeşim en iyisini yapmışsın Xperia S hayalimdeki Telefon Kamerasi ise mukkemel insani kendınden cıkartıyor.

2sini de algılayamıyor göz ne farkeder :oke:

---------- Eklendi @ 11:13:11 ---------- Yazıldı @ 11:12:50 ----------

aslında haklısın ama dh nin son çıkan videsuna baktım da bişi diyemedim tam olarak muhteşem. Ama fikrim s4 işlemcili one s ede kayıyor. Hatta bu yıl telefon almazsam önümüzdeki yıl iyi lumialara veya iphone lara da bakabilirim.

Frame atlamaları hala daha aynı

femtv

Üye
xperia s tek geçer

• Beğen
Tepkiler: dadaraz
klongs

klongs

Üye
çipsetle ilgili bir sorum olacak konu varken yenisini açmadım, htc one x tegra kullanıyorsa samsungtaki telefonlar ne kullanıyor araştırdım pek bişey bulamadım ve hangisi daha iyi?

arm cortex kullanıyor arm daha iyi

ctulu

ctulu

Üye
Dün bende Xperia S aldım. internettem baktığımda tasarım olarak pek güzel görünmüyordu ama elime aldığımda telefon o kadar harika görünüyordu ki... Tüm özellikleri ile tatmin edici herkeze tavsiye ederim. Bugüne kadar hep sony ericsson kullandım 1 kere nokia aldım elimden zor çıkardım demekki sonyden şaşmamak lazımmış :)

dadaraz

dadaraz

Üye

:oke:

---------- Eklendi @ 19:10:03 ---------- Yazıldı @ 19:09:25 ----------

Dün bende Xperia S aldım. internettem baktığımda tasarım olarak pek güzel görünmüyordu ama elime aldığımda telefon o kadar harika görünüyordu ki... Tüm özellikleri ile tatmin edici herkeze tavsiye ederim. Bugüne kadar hep sony ericsson kullandım 1 kere nokia aldım elimden zor çıkardım demekki sonyden şaşmamak lazımmış :)
:oke:

mancukya

Üye
Sony eskiden öncü bir firmaydi her alanda riskleri alirdi ama malesef tel konusunda bu riskleri almadigi gibi oldukca geriden geliyor.
Ama tek gercek varki Sony android romlari hepsinden daha iyi optimize etmekte usta. Samsung ve Htc cihazin icine ediyorlar kendi arayüzleri ve ekledikleri 100 lerce sacmalikla.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt