Xperia S ve HTC One X Arasında Kaldım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aege

Aege

Üye
    Konu Sahibi
Xperia S ve HTC One X Arasında Kaldım
Arkadaşkar biliyorum birçoğunuz Htc diyeceksiniz fakat şuan 4 çekirdekli işlemci benim için çok fazla ve Xperia S tasarım,kamera,ses kalitesi ve kullanıcı memnuniyeti açısından One X'den daha önde gibi duruyor.Tek tereddüdüm Xperia S One X'in çalıştırdığı bütün oyunları çalıştırabilir mi ?

tuzluca76

tuzluca76

Üye
Tabiki su an piyasadaki tüm oyunları çalıştırır. Ama One X ICS li Xperia S ise bit süre sonra alınacak hatta geldi herhalde tam bilmiyorum. Tasarım açısından bence One X çok iyi çünkü Xperia S in altında kocaman siyah bir boşluk var Ve kumanda gibi yüksekligine büyük ama One X genişlemesine büyük olduğu için bence daha çekici. Fiyat olarak aynı fiyata bulunabilir. One X gibi bir canavar varken ne gerek var Xperia S alıp ileride 4 çekirdekleri bir cihazla değiştirmeye. Ileride 4 çekirdek Sanada lazım olur bence ona göre düşün :)

furkey

Üye
Hayır çalıştırmaz. Tegra için özel yapılan oyunlar var. Sadece tegra kartlar çalıştırabilir. Yani sony xperia s in çalıştıramayacağı oyunlar da var...

Türe

Türe

Üye
Dostum sen ikisi arasında kalmışsın ama benim sana önerim Htc One S ' e bakman . Çünkü Şu anki durumu One X ' den daha iyi . Yine de karar senin ama bana kalırsa One S ' i tercih etmelisin.

aleranol

aleranol

Üye
ama şu anki :) bence one x çünkü xperia nın kamerasına aldanma tek amacı çözünürlük. Kullanılan şeyler de çok başarısız. Ama one x ile herşeyin daha iyisini yaparsın

Türe

Türe

Üye
ama şu anki :) bence one x çünkü xperia nın kamerasına aldanma tek amacı çözünürlük. Kullanılan şeyler de çok başarısız. Ama one x ile herşeyin daha iyisini yaparsın

Optimizasyonu 4+1 çekirdekli ve tegra 3 işlemcili bir telefon için çok zayıf .

• Beğen
Tepkiler: Amaru Shady

furkey

Üye

Yavaş yavaş olur zaten htc alacaksan rom atmadan çok zor durursun. Romlarla da olur optimizasyon her türlü olur donanım olduktan sonra...

Türe

Türe

Üye
Yavaş yavaş olur zaten htc alacaksan rom atmadan çok zor durursun. Romlarla da olur optimizasyon her türlü olur donanım olduktan sonra...

Htc One S stock romla gayet hızlı ve akıcı çalışıyor zaten ? |-)

amcalu1

amcalu1

Üye
Piyasadaki en iyi telefon one x al pisman olmazsın

---------- Eklendi @ 22:43:31 ---------- Yazıldı @ 22:39:53 ----------

al bak kiyaslamasina

bursa1616

bursa1616

Üye

betoner

betoner

Üye
One x daha iyi bir telefon 1.29 güncellemesi bugün yükledim. Ancak tek dezavantajı batarya kullanım süresi akşamı çıkarmıyor.

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
One X büyüleyici..
4 çekirdeğe rağmen sense arayüzü kasım kasım kasılıyor çok çirkin duruyor ama ben bunun optimizasyon sorunu olduğunu düşünüyorum güncellemelerle düzelir.. Şu an One X insanı pişman eder bir iki ay sonra alınabilir duruma bakarak..

aleranol

aleranol

Üye

ali abi one x i electo worldde denemiş iyi diyordu hızlı demişti. Kullanmadan bilemeyiz. Tıpkı hiç araba kullanmayan birinin kartal ile ferrariyi karşılaştırırken gülmesi ama kartala binince ooow demesi gibi :kop: bilmiyorum artık bende en yakın zamanda bi mağazada deneyeceğim.

amcalu1

amcalu1

Üye
Benim arkadaşımda var tel süper bir cihaz

cgrylmz7

cgrylmz7

Üye
iki telefonuda bugün tim bayisinde inceleme fırsatım oldu.. sadece şunu söylemek istiyorum aklımda almak fikri yoktu ama bir anda 1500 tl'lik borç sahibi olup sony xperia s aldım çıktım bayiden.. laptop almıyoruz sonuçta 4 çekirdek gibi fazla birşeyin şuan gereği yok ilerde lazım olduğunda htc one x bu sefer 4 çekirdekli YOKSUN bir alet haline gelecek bence.. 4çekirdekli telefonlar için erken diye düşündüğüm için ve tasarımı dolayısıyla hoşuma gittiğinden dolayı xperia aldım.. kumandaya benzetenler olmuş aradaki beyaz saydam yüzey gerçekten harika bir şıklık katıyor... telefonu denemeden yorum yapmayın derim. ayrıca kamerasında herşey otomatik bu dikkatimi çeken en güzel farktı :)

• Beğen
Tepkiler: ctulu ve Amaru Shady
ctulu

ctulu

Üye
Abiler benimde problemim one x ve xperia s arasında kalmak. Aslında ilk kararım one x den yanaydı ancak beats kulaklık gelmediğini duyunca karar veremedim. One xin kutusundan çıkan kulaklık berbat yani. Bi kulaklık için karar değiştirmek yanlış gibi görünebilir. Beats kulaklığı 500tl ve üstü fiyatlarda. Kararsız kaldım baya:bilmm

barann79

Üye
sony genel müdürünün açıklaması 4 çekirdekli işlemci ile xperia s i üretebilirdik fakat battarya ile işlemci uyumsuzluğu olacağından dengeyi bozmak istemedik. 4 çekirdekli telefonla akşamı çıkaramadıktan sonra napım ben o telefonu

TeAmo42

TeAmo42

Üye
bende 1.5 ay sonra alıcam ama bende çok kararsızım bu iki telefon arasında. O zamana kadar birde S3 girecek işin içine

tuzluca76

tuzluca76

Üye
Bence One X bu arada arkadaş tegra oyunlarının Xperia S de çalışmayacağını söylemiş ama Chainfire programıyla çalıştırılıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt