Xperia S - TOZ BULANA BEDAVA - TR GARANTİ + DERİ KILIF

Sponsorlu Bağlantılar

shadowmexo

shadowmexo

Üye
    Konu Sahibi
Xperia S - TOZ BULANA BEDAVA - TR GARANTİ + DERİ KILIF
Arkadaşlar cihaz 1500 TL ye Turkcell den alınmadır. Tertemiz olup sıfır ayarında bir cihaz almış olacaksınız. Cihaz sürekli kılıfta kullanılmıştır ve resimlerden de temizliği zaten belli olmaktadır. Ekranında koruyucu vardır. Cihazın 15 ay daha garantisi bulunmaktadır.

Cihazın yanında kutusundan çıkan aksesuarları ve hediye olarak 60 TL lik KLD deri kılıf verilecektir. Kutusu ise annemin işe yaramaz zannetmesinden dolayı kaybolmuştur. İstenirse iç aksam, alt kapak çıkışında yada aklınıza gelen farklı bölgesel fotoğraf yada video çekip ekleyebilirim.

Satış Yeri : İstanbul
Fiyat: 779 TL

Cihazda son güncellemesi olan Android 4.1.2 yüklüdür.

Lütfen takas ve pazarlık teklif etmeyin. Daha ucuza başka aynı ürünü bulabilirsiniz ama böyle temiz ve garantilisini bulamazsınız. Sıfırına 1150 TL vermektense kaçırılmayacak fırsattır.

Alan arkadaşa hayırlı olmasını dilerim.

İletişim: 0536 500 47 96

Peocawe

Peocawe

Üye
çok temiz cihaz hayırlı satışlar..

shadowmexo

shadowmexo

Üye
    Konu Sahibi
teşekkür ederim hocam.

Cha0S07

Cha0S07

Üye
hocam cihazi gerçekten özenle kulanmışsın durumum el verişli olsa gözü kapalı alırdım hayırlı satışlar

shadowmexo

shadowmexo

Üye
    Konu Sahibi
evet hocam titiz bir kullanıcıyımdır. kılıftan bile doğru dürüst çıkmamış bir cihaz. teşekkür ederim

OğuzcanAbi

Üye

Ahizenin ordaki tozlari ilk ben buldum iletisime gecerseniz sevinirim :)

• Beğen
Tepkiler: Peocawe
shadowmexo

shadowmexo

Üye
    Konu Sahibi
evet adresinizi alayım lütfen :)
kılıfın deri iç kapağından gelmiştir onlarda üfleyeyim de gitsin. ahanda gitti :)

BirAcayipAdam

Üye
Kadir Cem

Kadir Cem

Üye
:hmm: Süper ahizenin orada toz var sanki :ehe

shadowmexo

shadowmexo

Üye
    Konu Sahibi
fiyatta 20 tl daha indirime gidilmiştir.

Üst Alt