Satılık Şok Fiyat - Acil - Yeni - Siyah Nexus 4 - Full - 799 Tl

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
shadowmexo

shadowmexo

Üye
    Konu Sahibi
Şok Fiyat - Acil - Yeni - Siyah Nexus 4 - Full - 799 Tl
Cihaz Turkcell den 1608 tl ye alınmadır. Faturasında görebilirsiniz.
Cihaz kılıf içerisinde çok az test amaçlı kullanılmıştır.
Ön ve arka camı ekran filmi ile kaplanmıştır. Dileyenler satın aldıktan sonra çıkartabilir.
Faturası ve tüm aksesuarları kutusu tamdır.
Cihazın üzerinde toz bile yoktur. Dediğim gibi sıfır cihazdır.
Satış önceliğim elden nakit şeklindedir. Gelip görerek cihazın sıfır olduğunu görüp almanızdan yanayım.
Fiyatı böyle sıfır gibi bir cihaz için uygun tuttum.Daha ucuza eski, çizikli problemli cihazlar alabilirsiniz. Sorunsuz tertemiz full cihaz almak isteyenler için kaçırılmayacak fırsattır.
Cihazı ihtiyaçtan satıyorum. Takas ve pazarlık içeren mesajlara geri dönülmeyecektir.

Pazarlık istemeyin lütfen zaten yok pahasına indirdim fiyatı sıfır gibi cihaza.

Fiyat: 799 tl
Yer: İstanbul


Resimler:

 
Son düzenleme:


Dracule Mihawk

Dracule Mihawk

Üye
dostum ben almak isterim lakin yurt dışındayım. nasıl anlaşabiliriz ben talibim cihazına.
 
  • Beğen
Tepkiler: Berk E.
shadowmexo

shadowmexo

Üye
    Konu Sahibi
Yurt içindeki bir arkadaşınız yada akrabanız alabilir yada ben bırakabilirim onlara. İstanbul içi olması şartıyla tabii. Yada alternatif fikriniz var ise onu da gözönüne alabilirim. Acele satıyorum çünkü
 
Dracule Mihawk

Dracule Mihawk

Üye
dediğin mantıklı. lâkin ben Sakarya'lıyım. istanbula gönderebileceğim bir arkadaşım yok. para konusu western union ile halledilebilir. ama telefonu ben nasıl alacagım orası sorun işte.
 
shadowmexo

shadowmexo

Üye
    Konu Sahibi
Ben Sakarya da alabilecek tanıdıklarınıza kargolarım ama siz şayet cihazı yurt dışına almak istiyor iseniz gümrük olaylarını bilmiyorum. Hediye olarak gönderilmiyor sanırım cep telefonları
 
Dracule Mihawk

Dracule Mihawk

Üye
gümrük falan hikaye. öyle bir şey yok. 1 adet telefon gönderdiğinde gümrük sorunu yaşamıyorsun. 1 adetten fazlası gümrük sorunu teşkil ediyor. şimdi ben bu telefonu almak istiyorum bana direk buraya gönderebilirsin kargo ile. ama birbirimize güvenmemiz için sebep yok çünkü ben sana para göndercem sende bana telefon. birimizden biri kötülük yapabilir. bunu düşünelim önce nasıl güvenli bir şekilde alışveriş yapabiliriz ?
 
shadowmexo

shadowmexo

Üye
    Konu Sahibi
Bence siz istanbulda arkadaşı olan bir tanıdığınıza para gönderin bende cihazı ona teslim ederim. Benim donanım haber satışlarım referansım çok ama tabiki haklısınız. Hem sizin bulacağınız aracı ile iş daha kolay olur. Şimdi sizden parayı alıp yollarız cihazı gümrüğe takılıp geri gelirse zor olur. Çünkü cihazın parası hemen başka yere gidecek. Mahcup olmak istemem. Bu yüzden bir sorun akrabalarınıza arkadaşlarınıza illaki İstanbul da vardır tanıdıkları birileri
 
Dracule Mihawk

Dracule Mihawk

Üye
dostum tamam doğru söylüyorsun kolay olur tabi. ama benim öyle bir şansım yok işte. aracı bulmam zor yani anlayacagın kimseye yüz kızartmak istemiyorum. tabi benim referansım falan yok. başka bir fikrin varsa ben anında öderim paranı.
 
shadowmexo

shadowmexo

Üye
    Konu Sahibi
Hocam tek bir şey geriye kalıyor siz parayı gönderirsiniz bende Sakarya dan sana yurt dışına gönderim yapabilecek birileri varsa ben onlara kargolarım. Benim külfetim kalkar böylece. Onlarda sana yollarlar. Takılsa bile gümrüğe gene evinde olur cihaz. Başka türlü zor gözüküyor hocam alışveriş yapabilmemiz. Çünkü referansınız olsa ilk ben göndersem size ulaşıp yatırsanız işime yaramayacak. Yarın akşama kadar satmam lazım acele olarak.
 
Dracule Mihawk

Dracule Mihawk

Üye
dostum şimdi bana onun kargoyla gelmesi de zaten 1 haftayı bulur. seninde paraya ihtiyacın var. şimdi ben göndersem zor sen göndersen zor. sözüm meclisten dışarı ama ortalıkta ne kadar kurnaz çakal var biliyorsun o yüzden temkinli davranmak mecburiyetindeyiz. sakarya'ya gitme şansın varsa ben finanse ederim seni gidersin benim arkadaşla buluşur telefonu verirsin. bende aynı anda parayı western union aracılığı ile havale ederim arkadaşımla beraber gidip alırsınız yol paranıda ben öderim. sana uygunsa alışverişimizi yapalım değilse sağlık olsun. başka bi fikrim yok çünkü.
 
shadowmexo

shadowmexo

Üye
    Konu Sahibi
Hocam yapacağını masrafa değmez. Zaten piyasadan toplasan 150 160 TL uyguna satıyorum cihazı. Sen o parayı yola versen hem senin parana hem benim fiziki halime zarar. Hayırlısı kısmet değilmiş demekki. Farklı şehirlerde olmanın şansızlığı. Gene de ürüne olan ilginize teşekkür ederim. İyi forumlar dilerim.
 
atesoglu3888

atesoglu3888

Üye
blikesir bandirmadayim l625 uste ne istersin
 
shadowmexo

shadowmexo

Üye
    Konu Sahibi
Hocam nakit düşünüyorum. Cihazınızı satın öyle görüşelim. Gene de teşekkür ederim teklifiniz için.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt