Xperia s mi ? Xperia sp mi ? Xperia ion mu ?

Sponsorlu Bağlantılar

Aloneewolf

Üye
    Konu Sahibi
Xperia s mi ? Xperia sp mi ? Xperia ion mu ?
arkadaşlar benim acil telefon almam lazim. Htc one geç çikar diye htc'den vazgeçtim. Bu telefonlar arasinda kaldim.

xperia s mi ? Xperia sp mi ? Xperia ion mu ?

fk555897

fk555897

Üye
Bence Xperia SP.

- - - Eklendi - - -

Bu arada HTC One çıktı ama sanırım sen One Mini'den bahsediyorsun.

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Xperia SP daha iyi bence.

deadhero

Üye
Kesinlikle GMD

Kerim.

Kerim.

Üye
hiç özelliklerine baktınız mı dediğiniz cihazların?

fk555897

fk555897

Üye
hiç özelliklerine baktınız mı dediğiniz cihazların?

Sony Xperia SP, 1.7 GHz hızında Krait mimarisini kullanan bir işlemci, Adreno 320 GPU, Bravia Engine 2 ekran, 319 ppi değerinde bir ekran. 1 GB RAM.

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Sony Xperia SP, 1.7 GHz hızında Krait mimarisini kullanan bir işlemci, Adreno 320 GPU, Bravia Engine 2 ekran, 319 ppi değerinde bir ekran. 1 GB RAM.

Aynen. Sadece kamerası Xperia S'e göre biraz düşük. Xperia S'in kamerası 12 megapiksel. Xperia SP'nin 8 megapiksel ve Xperia S flash desteklerken Xperia SP'de flash desteği yok.

Invoke

Invoke

Üye
Bu konuya yorum yaptım diye hatırlıyorum ama... Herhalde aynı konudan iki tane var neyse bu sefer detaylı yazayım:

SP'in kamerası hakkında kötü yorumlar okudum geçen gün. Ama ben kötü olacağını düşünmüyorum, elimdeki Rayde 8mpx, xperia telefon ve memnunum. SP alırdım ben olsam neden derseniz? İşlemci olarak ion ile S, Snapdragon S3 model cpu kullanıyor. SP S4Pro kullanıyor, farkına gelirsek, S4pro adreno 320 desteklerken snapdragon s3ler adreno 220 destekliyor, bu da oyun performansı etkiler.

Bunun ne olduğunu tam olarak açıklayamasam da S ile ion'un işlemcileri 45nm teknolojisiyle üretilmiş, son okuduğumuz yazılarda hep 28nm diyip duruyorlar daha gelişmiş teknoloji yani 28nm. Ve SP işlemcisi de 28nm (daha yeni bir işlemci, diğerleri daha eski)

Ayrıca SP Jellybean ile geliyor ve 4.2sini de alır belki 4.3ü de alır, S'e ne kadar güncelleme verirler bilmem en son o da jelly bean aldı ama eski modelleri pek umursamıyorlar. SPnin sonu da öyle olur fazla destek almaz. Neyse xperialarda custom rom olayı çok geniş.

S ile Ion'un artılarını düşünürsek sanırım, kamera ve dahili hafıza olacaktır. Ki SP'nin 8gb dahilisi de yeterli olacaktır. Sonuçta hafıza kartı destekliyor.

Ben olsam SP alırdım.

Kerim.

Kerim.

Üye

konuyu açan arkadaşa demiştim

Üst Alt